All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

App review Android: How to tie a tie

Door , | Ons eindcijfer voor dit product: 6/10 | 3 reacties

Een stropdas strikken kan op vele manieren, maar nog steeds zijn er mannen die er maar niet in slagen om zo'n slab correct om hun nek te krijgen. Geen nood. De app How to tie a tie helpt.

App review Android: How to tie a tie screenshot-0 

De app werkt eigenlijk ontstellend simpel. Je moet eerst een van de circa vijftien knopen uitkiezen, want een stropdas kun je op ontzettend veel manieren om je nek knopen. De spannende namen van al die stroppen: Atlantic, Diagonal, Four-in-Hand, Half Windsor, Kelvin, Oriental, enzovoorts.

Tags: Androidapps

  
 

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Nintendo gaat eindelijk games voor smartphones maken

  Super Mario, Donkey Kong, Mario Kart: het is maar een kleine greep uit het legendarische aanbod van Nintendo-games. De Japanse gamegigant gaat nu eindelijk ook games maken voor smartphones.

 2. Lees verder

  Google controleert apps nu voordat ze in Play Store komen

  Google gaat apps controleren voordat ze in de Play Store gedownload kunnen worden. Het bedrijf neemt daarmee de handelswijze van Apple over, dat apps handmatig controleert voordat ze in de App Store g...

 3. Lees verder

  700 miljoen actieve gebruikers voor WhatsApp

  Berichtendienst WhatsApp blijft maar groeien. Inmiddels gebruiken maandelijks 700 miljoen mensen de app om berichten mee te sturen. Elke dag worden er 30 miljard WhatsApp-berichten verstuurd.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar Eddddd

Eddddd -

Is het niet een idee om alleen maar apps te reviewen die niet allerlei onnodige en ongewenste machtigingen verlangen? Of in ieder bij de review er bij te zetten. In dit geval bijvoorbeeld, een leuke app, maar om je stropdas te kunnen strikken moet je wel toegang verlenen tot je telefoonstatus en -identiteit (wat moeten ze er mee?), je locatie delen (op basis van netwerk) en volledige internettoegang.

Of is het mogelijk hier wat aandacht aan te besteden? Waarom willen ze mijn hele telefoon van binnen en van buiten kunnen observeren, monitoren en overnemen? Is dit bij WP8 ook zo? Ik vind het in ieder geval nogal vervelend. Leuk dat je me leert een stroppie te strikken, maar niet in ruil voor volledige toegang tot en gebruik van mijn telefoon.

Ik vind juist apps interessant die niet zoveel willen. Maar je zoekt je een breuk.

Avatar bartvuijk

bartvuijk -

Je hebt helemaal gelijk dat veel apps volstrekt onnodig toegang tot allerlei privileges op je toestel verlangen. Ik heb al eens een review gemaakt over een app die daar weer deels in voorziet , zie App review (Android): Addons Detector - Review - All About Phones Ik vind je tip een goede en ik neem voortaan die machtigingen mee als beoordelingspunt. Dank je wel!

Avatar Eddddd

Eddddd -

Bedankt voor de positieve reactie, ik ga je review lezen!