All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

App review iPhone: Gourmet

Door , | Ons eindcijfer voor dit product: 10/10 | 0 reacties

De App Store staat stampvol met kerst-apps. Bijna allemaal ringtones, wallpapers en puzzeltjes voor de kinderen. Het is zoeken met een lampje naar een goede kerst-app. Gourmet App van C1000 is er een die het downloaden waard is.

App review iPhone: Gourmet screenshot-0 

Gezelligheid en eten horen bij Kerstmis. De Gourmet App speelt hier mooi op in. Om te beginnen kun je er uitnodigingen voor je eetvrienden mee opstellen. Die kun je direct emailen. Je vult wat basisgegevens in, zoals plaats en tijd, en thema van het eetfeestje. En dan verschijnt er een mooi opgemaakte e-mail voor je neus, je hoeft alleen nog maar op verzenden te drukken. Wel staat die e-mail onderaan vol met reclame voor de app, maar dat moet je maar voor lief nemen.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: iOSappsLifestyleEten en drinken

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Uber breidt taxidienst uit met middenklassers

  Taxidienst Uber komt met een derde vorm van dienstverlening in Amsterdam en wellicht ook andere steden. Met de nieuwe dienst UberX kan een taxichauffeur opgeroepen worden die in een eenvoudige middenk...

 2. Lees verder

  Apple publiceert lijst van met virus geïnfecteerde apps

  Apple heeft op zijn Chinese website een lijst van 25 apps gepubliceerd die getroffen waren door de XcodeGhost-malware. Alle apps op de site zijn inmiddels weer veilig te downloaden. Apple raadt dat zi...

 3. Lees verder

  Screenshots verschenen van nieuwe iOS-app Spotify

  Spotify gaat het design van zijn smartphone-apps op de schop gooien. Dat is te zien op screenschots die zijn verschenen van de toekomstige iOS-app van de muziekstreamdienst.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?