All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Dumbphones reviews

Nokia Asha 303

Nokia Asha 303

Nokia zet met de Asha 303 de meest geavanceerde featurephone van het moment op de markt. We bekijken of er nog wel ruimte is voor een dergelijk toestel.

 Doro PhoneEasy 515

Doro PhoneEasy 515

Doro brengt met de PhoneEasy 515 een cameratelefoon voor senioren op de markt. In deze review tekenen we de ervaringen van een proefpersoon uit de doelgroep op.

Samsung Chat 335

Samsung Chat 335

De Chat 335 van Samsung is een degelijke en simpele telefoon met een qwerty-toetsenbord. De speerpunten zijn Wi-Fi en social networking, en dat gaat allemaal goed.

LG InTouch Lady

LG InTouch Lady

De LG InTouch Lady komt met zijn zachte prijskaartje en unieke formfactor de InTouch Text op de markt vergezellen. En overtroeven. Hoe lees je in deze review.

LG InTouch Text

LG InTouch Text

LG bedient met haar InTouch Text de onderkant van de messagingmarkt. En dat gaat het bedrijf niet erg makkelijk af. In deze review lees je er meer over.

Nokia X3-02

Nokia X3-02

'Touch and Type' is Nokia's manier om de hele markt klaar te maken voor een touchscreen. Een leuk concept, maar werkt het ook? We probeerden het op de X3-02.

Nokia C3-00

Nokia C3-00

De Nokia C3-00 is een low-range telefoon met qwerty-toetsenbord en social networking feature. Zal deze telefoon de prepaid messaging markt overnemen?

Nokia X2-00

Nokia X2-00

De Nokia X2-00 is een goedkope muziektelefoon die de onderkant van de X Serie van Nokia bekleed. Doet de kleine prijs de kwaliteit van dit toestel niet de das om?

Sony Ericsson Hazel

Sony Ericsson Hazel

De Sony Ericsson Hazel probeert de hogere regionen van het feature-phone-segment groen te verven. Gaat dat ook lukken, of gaat de Hazel ten onder aan zijn groene hart?

Samsung S7070 Diva

Samsung S7070 Diva

De Samsung Diva is de nieuwste iteratie van de ladyphone-lijn van Samsung. In deze review zoeken we het uit of dit toestel meer heeft dan alleen een leuk design.

HTC Smart

HTC Smart

Met de HTC Smart betreed HTC de feature-phone-markt. Is HTC ook hier succesvol, of moet de producent het gewoon bij monsterlijke smartphones houden?

LG GD880 Mini

LG GD880 Mini

Met de GD880 Mini gaat LG terug naar simplicity. In deze review zoeken we uit of dat ook goed uitpakt voor een geavanceerde telefoon als de Mini.

Alcatel One Touch 800 Chrome

Alcatel One Touch 800 Chrome

De laatste tijd zijn er vooral veel smartphones langsgekomen. Dit keer bekijken we een goedkoop alternatief voor de Blackberry.

Samsung S5620 Monte

Samsung S5620 Monte

De Samsung Monte is de opvolger van de razendpopulaire Star. Heeft het toestel net zo veel succes in zich als zijn onovertroffen voorganger?

Samsung M8910 Pixon 12

Samsung M8910 Pixon 12

De Samsung M8910 Pixon 12 is Samsung's antwoord voor de Sony Ericsson Satio. Is deze 12-megapixeltelefoon opgewassen tegen zijn concurrent? Wij zoeken het uit.

Test: Sonim XP3.2, Samsung B2100 en Nokia 3720
Sony Ericsson Jalou D&G, T707 en T715 vergeleken

Sony Ericsson Jalou D&G, T707 en T715 vergeleken

Sony Ericsson heeft dit jaar maar liefst drie zogenaamde ladyphones aangekondigd: de T707, T715 en Jalou. Wij vergeleken de drie op papier bijna gelijke toestellen.

LG BL40

LG BL40

LG heeft met haar BL40 een redelijk uniek toestel op de markt gezet: het toestel is de eerste telefoon met een 21:9 breedbeeld-scherm. Is dit echt een voordeel?

Samsung S3650 Corby

Samsung S3650 Corby

De Samsung Corby moet Samsung's aandeel in het low-end touchscreensegment en onder de jeugd vergroten. Zal dit kleurrijke toestel daarin slagen?

LG GD910 Touch Watch Phone

LG GD910 Touch Watch Phone

LG zet met haar Touch Watch Phone een unieke gadget op de markt waarmee ook jij even een stapje in de toekomst kan nemen. Is het toestel echter wel bruikbaar?