All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Reviews van Smartphones reviews

Honor 3C by Huawei review

Honor 3C by Huawei review

De Honor 3C is een budgettelefoon die in ieder geval op het eerste gezicht erg goede specificaties biedt. Voor €140 krijg je een uitgebreide smartphone en in deze review kijken we of het toestel de hoge verwachtingen waarmaakt.

LG G3 S review

LG G3 S review

De LG G3 S is de kleine broer van de populaire G3. Zijn genen heeft de smartphone alvast mee, maar is het verder ook een aanrader? In deze review zoeken we het uit!

Nokia Lumia 830 review

Nokia Lumia 830 review

De Lumia 830 wordt door Microsoft gepositioneerd als 'voordelig vlaggenschip'. In deze review bekijken we in hoeverre het toestel die titel waard is.

HTC Desire Eye review

HTC Desire Eye review

De HTC Desire Eye is de ultieme selfietelefoon die als een soort 'functioneel topmodel' het portfolio van HTC komt versterken. In deze review kijken we ernaar.

HTC Desire 310 review

HTC Desire 310 review

De HTC Desire 310 is een goedkope telefoon die het HTC-logo draagt. Een echte HTC-telefoon is het helaas niet. In deze review lees je waarom.

Huawei Ascend G7 review

Huawei Ascend G7 review

De Huawei Ascend G7 is een 'premium midrange' telefoon, zoals Huawei 'm zo mooi noemt. In deze review kijken we of het toestel niet teveel inlevert in ruil voor zijn hoogwaardige jasje.

Samsung Galaxy Core 2 review

Samsung Galaxy Core 2 review

De Galaxy Core 2 is een goedkope telefoon van een gevestigde naam. Dat klinkt aantrekkelijk, maar hoeft niet per se zo te zijn. Meer daarover in deze review.

Acer Liquid E700 review

Acer Liquid E700 review

De Liquid E700 biedt ruimte voor drie simkaarten, een dikke batterij en gratis offline navigatie. Klinkt als de ideale reizigerstelefoon. In deze review kijken we of dat klopt.

Samsung Galaxy Ace 4 review

Samsung Galaxy Ace 4 review

De Samsung Galaxy Ace 4 is de vierde telg in Samsung's belangrijke Ace-lijn. De smartphone brengt een 64bit-processor en super amoledscherm als unieke punten, waardoor hij zich goed kan onderscheiden.

Honor 6 by Huawei review

Honor 6 by Huawei review

De Honor 6 is de eerste smartphone van Huaweidochter Honor. In deze review kijken we of het toestel de aankoop waard is.

Motorola Moto X 2014 review

Motorola Moto X 2014 review

De vorige Moto X was een prima telefoon, maar liep qua specificaties een beetje achter en bleek daardoor geen succes. Met de Moto X 2014 wil Motorola dit succes wel bereiken. We keken of de telefoon dat in zich heeft.

Samsung Galaxy Note 4 review

Samsung Galaxy Note 4 review

De Galaxy Note 4 is een ware krachtpatser van Samsung. Maar de vraag is of dit toestel genoeg is om de concurrentie de baas te blijven dit najaar. All About Phones zoekt het uit in een uitgebreide review.

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3

De Sony Xperia Z3 komt na een half jaar de Xperia Z2 alweer aflossen als topmodel van Sony. Heeft Sony voldoende tijd gehad om van de Z3 echt een beter toestel te maken? In deze review zoeken we het uit.

Apple iPhone 6 Plus

Apple iPhone 6 Plus

De iPhone 6 Plus gaat de boeken in als de eerste phablet van Apple. In deze review onderzoeken we of de combinatie tussen Apple en phablets goed uitpakt.

Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact

De Sony Xperia Z3 Compact is alles wat je van een Sony-vlaggenschip mag verwachten in een compacte body. In deze review kijken we ernaar.

Samsung Galaxy S5 mini

Samsung Galaxy S5 mini

De Samsung Galaxy S5 mini is een kleine variant van de populaire Galaxy S5. De specificaties zijn minder, maar de gebruikservaring moet hetzelfde zijn. Of dat klopt, lees je in deze review.

Apple iPhone 6

Apple iPhone 6

De iPhone 6 is traditie getrouw het beste verkopende en daarmee het belangrijkste toestel van het jaar. All About Phones test het nieuwe, grotere, paradepaardje van Apple uit.

Motorola Moto G 2014

Motorola Moto G 2014

De Motorola Moto G is van een update voorzien en de grootste tekortkomingen zijn nu opgelost. Toch was de voorganger van de Moto G 2014 destijds een beter toestel. In deze review lees je meer.

Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7

De Huawei Ascend Mate 7 is een top-phablet van Huawei waarmee de fabrikant een stapje hoger in de markt wil komen. In deze review bekijken we of dat lukt.

Xiaomi Mi 4

Xiaomi Mi 4

De Xiaomi Mi 4 is het nieuwe topmodel van het Chinese Xiaomi. De smartphone is nog duidelijk niet op de westerse markt gericht, maar komt een heel eind. In deze review lees je er alles over.