All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Reviews van Smartphones reviews

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 is Samsung's nieuwe smartphonevlaggenschip. Weet hij de hoge verwachtingen waar te maken? Je leest het in deze review.

HTC One M8

HTC One M8

De HTC One M8 is het nieuwe paradepaardje van HTC en moet de positieve ontvangst van de vorige One combineren met goede verkoopcijfers. Om te kijken of de One M8 dat in huis heeft, hebben we hem uitgebreid getest.

Acer Liquid Z5

Acer Liquid Z5

De Acer Liquid Z5 is een van de goedkoopste toestellen met een groot 5"-scherm. In deze review bekijken we het toestel en vertellen we of je niet teveel inlevert door het grotere scherm.

Nokia Lumia 1320

Nokia Lumia 1320

De Lumia 1320 is de eerste goedkope 'phablet' van Nokia. De smartphone is voor zo'n €300 verkrijgbaar en uitgerust met Windows Phone. In deze review bekijken we hem.

LG G Flex

LG G Flex

De LG G Flex is de eerste commercieel verkrijgbare buigzame telefoon. In deze review kijken we of die functie wat toevoegt, en of het toestel er niet teveel voor inlevert om interessant te blijven.

Alcatel One Touch Idol Mini

Alcatel One Touch Idol Mini

De Alcatel One  Touch Idol Mini is het kleinste toestel in de Idol-lijn die ook met een bijpassend specificatiekaartje in prijskaartje is uitgerust. In deze review bekijken we 'm.

Sony Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1 Compact

De Sony Xperia Z1 Compact is een compacte versie van Sony's vlaggenschip, de Z1. In deze review kijken we of deze poging tot een minitelefoon geslaagd is.

Nokia Lumia 1520

Nokia Lumia 1520

De Nokia Lumia 1520 is de eerste Windows Phone die helemaal mee kan met de Androidmarkt qua specificaties en tevens de eerste phablet op het besturingssysteem. In deze review bekijken we hem.

Apple iPhone 5S

Apple iPhone 5S

De iPhone 5S beschikt over een nieuw kleurtje, een nieuwe processor en een verbeterde camera. Is dat voldoende om zijn Android-concurrenten af te houden? All About Phones zoekt het grondig uit.

BlackBerry Z30

BlackBerry Z30

De BlackBerry Z30 is het nieuwe vlaggenschip van BlackBerry. In deze review kijken we wat dit BlackBerry 10-toestel in zich heeft.

Samsung Galaxy Ace 3

Samsung Galaxy Ace 3

De Galaxy Ace 3 is het derde toestel in de haast legendarische Ace-lijn. De eerste Ace kon ons niet zo bekoren, de tweede wel. In deze review lees je ons oordeel over deze derde Galaxy Ace.

Motorola Moto G

Motorola Moto G

De Motorola Moto G is de eerste Motorolatelefoon sinds tijden in Nederland. Het toestel kost nog geen €200 maar biedt toch heel aardige specificaties. In deze review bekijken we hoe dat uitpakt.

LG Optimus L5 II

LG Optimus L5 II

De Optimus L5 II is niet duur maar wat krijg je er voor terug? Lees het in onze review.

Acer Liquid S2

Acer Liquid S2

De Acer Liquid S2 is de tweede phablet van Acer die voor het eerst het high-endsegment bestormt. De smartphone is uitgerust met de laatste specs, maar biedt wel een schappelijke prijs. Tijd voor een review!

Samsung Galaxy Core

Samsung Galaxy Core

De Samsung Galaxy Core doet het op het moment erg goed in het lagere middensegment. Het toestel biedt alle typische Samsung-functies in een bekend jasje en in deze review bekijken we hem.

HTC Desire 601

HTC Desire 601

De HTC Desire 601 valt midden in het midrangesegment en moet zo de charme van de HTC One wat betaalbaarder maken. In deze review onderzoeken we of dat lukt.

HTC One max

HTC One max

De HTC One max is een grote versie van de HTC One waarmee HTC in de phablet-markt stapt. In deze review kijken we naar deze eerste phablet van HTC.

Sony Xperia M

Sony Xperia M

De Sony Xperia M breidt Sony's portfolio uit in de regio waar het merk het sterkst is: het middensegment. Deze Xperia M rondt het portfolio van Sony aan de onderkant af en in deze review bekijken we hem.

Huawei Ascend G700

Huawei Ascend G700

De Huawei Ascend G700 biedt een groot scherm voor weinig. In deze review bekijken we de nieuwe dualsim-telefoon van Huawei en zoeken we uit of hij zijn mannetje staat in het overbevolkte middensegment.

Google Nexus 5 van LG

Google Nexus 5 van LG

De Google Nexus 5 is het nieuwe paradepaardje van Google dat als eerste voorzien is van Android 4.4 KitKat. Wij zoeken uit of de Nexus 5 ook tijdens het dagelijks gebruik aan te bevelen is.