All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Reviews van Smartphones reviews

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3

De Sony Xperia Z3 komt na een half jaar de Xperia Z2 alweer aflossen als topmodel van Sony. Heeft Sony voldoende tijd gehad om van de Z3 echt een beter toestel te maken? In deze review zoeken we het uit.

Apple iPhone 6 Plus

Apple iPhone 6 Plus

De iPhone 6 Plus gaat de boeken in als de eerste phablet van Apple. In deze review onderzoeken we of de combinatie tussen Apple en phablets goed uitpakt.

Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact

De Sony Xperia Z3 Compact is alles wat je van een Sony-vlaggenschip mag verwachten in een compacte body. In deze review kijken we ernaar.

Samsung Galaxy S5 mini

Samsung Galaxy S5 mini

De Samsung Galaxy S5 mini is een kleine variant van de populaire Galaxy S5. De specificaties zijn minder, maar de gebruikservaring moet hetzelfde zijn. Of dat klopt, lees je in deze review.

Apple iPhone 6

Apple iPhone 6

De iPhone 6 is traditie getrouw het beste verkopende en daarmee het belangrijkste toestel van het jaar. All About Phones test het nieuwe, grotere, paradepaardje van Apple uit.

Motorola Moto G 2014

Motorola Moto G 2014

De Motorola Moto G is van een update voorzien en de grootste tekortkomingen zijn nu opgelost. Toch was de voorganger van de Moto G 2014 destijds een beter toestel. In deze review lees je meer.

Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7

De Huawei Ascend Mate 7 is een top-phablet van Huawei waarmee de fabrikant een stapje hoger in de markt wil komen. In deze review bekijken we of dat lukt.

Xiaomi Mi 4

Xiaomi Mi 4

De Xiaomi Mi 4 is het nieuwe topmodel van het Chinese Xiaomi. De smartphone is nog duidelijk niet op de westerse markt gericht, maar komt een heel eind. In deze review lees je er alles over.

Sony Xperia M2

Sony Xperia M2

De Xperia M2 moet de typische Sony-elementen van de Z-serie naar het middensegment brengen. Dat lukt aardig, maar de telefoon weet zich toch weinig te onderscheiden. In deze review lees je meer.

Alcatel Idol Alpha

Alcatel Idol Alpha

De Alcatel Idol Alpha is een smartphone van Alcatel die aan alle kanten premium uitstraalt. Daar zijn echter wel wat concessies voor gedaan. In deze review maken we de balans op.

Xiaomi Redmi Note

Xiaomi Redmi Note

De Xiaomi Redmi Note is een goedkope phablet van Chinese makelij. Desondanks zijn de specificaties van het apparaat goed te noemen. In deze review gaan we op zoek naar de addertjes onder het gras.

Motorola Moto E

Motorola Moto E

De Moto E is de voordeligste van de drie Moto-telefoons van Motorola. In deze review kijken we naar de prijs-kwaliteitsverhouding van de goedkope telefoon en bekijken we of de software opnieuw zo goed is geoptimaliseerd!

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930

De Nokia Lumia 930 is de eerste topsmartphone die op Windows Phone 8.1 draait. In deze review gaan we kijken of de Lumia daarmee een beetje uit de verf kan en bekijken we alle aspecten van de smartphone!

HTC Desire 816

HTC Desire 816

De HTC Desire 816 is de aanvoerder van de Desire-lijn en moet een beetje van HTC's premium-gevoel naar het middensegment brengen. In deze review kijken we in hoeverre dat lukt.

OnePlus One

OnePlus One

Startup OnePlus beweert met de One een topsmartphone in de schappen te hebben voor nog geen €300. In deze review zoeken we uit hoe goed deze smartphone daadwerkelijk is.

LG G3

LG G3

De LG G3 is het nieuwe vlaggenschip van de Koreaan. Het is tevens het eerste toestel dat over een quad HD-scherm beschikt. De vraag is of de G3 uitblinkt op elk vlak. All About Phones zoekt het uit.

Huawei Ascend G6

Huawei Ascend G6

De Huawei Ascend G6 is een goedkoop toestel dat er erg stijlvol uitziet. Mooi van buiten dus, maar is de binnenkant net zo mooi? In deze review zoeken we het uit.

Acer Liquid Z4

Acer Liquid Z4

De Acer Liquid Z4 richt zich op de bodem van de smartphonemarkt en gaat al voor minder dan €100 over de toonbank. Goedkoop, of duurkoop? In deze review zoeken we het uit.

Nokia Lumia 630

Nokia Lumia 630

De Nokia Lumia 630 is een kleurrijke budgettelefoon die draait op Windows Phone 8.1. In deze review bekijken we of het toestel net zo goed is als zijn voorganger, de Lumia 520.

HTC One mini 2

HTC One mini 2

De HTC One mini 2 is de minivariant van de One M8. Is dit toestel net zo'n succes als zijn grote broer?