All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Reviews van Smartphones reviews

Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7

De Huawei Ascend Mate 7 is een top-phablet van Huawei waarmee de fabrikant een stapje hoger in de markt wil komen. In deze review bekijken we of dat lukt.

Xiaomi Mi 4

Xiaomi Mi 4

De Xiaomi Mi 4 is het nieuwe topmodel van het Chinese Xiaomi. De smartphone is nog duidelijk niet op de westerse markt gericht, maar komt een heel eind. In deze review lees je er alles over.

Sony Xperia M2

Sony Xperia M2

De Xperia M2 moet de typische Sony-elementen van de Z-serie naar het middensegment brengen. Dat lukt aardig, maar de telefoon weet zich toch weinig te onderscheiden. In deze review lees je meer.

Alcatel Idol Alpha

Alcatel Idol Alpha

De Alcatel Idol Alpha is een smartphone van Alcatel die aan alle kanten premium uitstraalt. Daar zijn echter wel wat concessies voor gedaan. In deze review maken we de balans op.

Xiaomi Redmi Note

Xiaomi Redmi Note

De Xiaomi Redmi Note is een goedkope phablet van Chinese makelij. Desondanks zijn de specificaties van het apparaat goed te noemen. In deze review gaan we op zoek naar de addertjes onder het gras.

Motorola Moto E

Motorola Moto E

De Moto E is de voordeligste van de drie Moto-telefoons van Motorola. In deze review kijken we naar de prijs-kwaliteitsverhouding van de goedkope telefoon en bekijken we of de software opnieuw zo goed is geoptimaliseerd!

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930

De Nokia Lumia 930 is de eerste topsmartphone die op Windows Phone 8.1 draait. In deze review gaan we kijken of de Lumia daarmee een beetje uit de verf kan en bekijken we alle aspecten van de smartphone!

HTC Desire 816

HTC Desire 816

De HTC Desire 816 is de aanvoerder van de Desire-lijn en moet een beetje van HTC's premium-gevoel naar het middensegment brengen. In deze review kijken we in hoeverre dat lukt.

OnePlus One

OnePlus One

Startup OnePlus beweert met de One een topsmartphone in de schappen te hebben voor nog geen €300. In deze review zoeken we uit hoe goed deze smartphone daadwerkelijk is.

LG G3

LG G3

De LG G3 is het nieuwe vlaggenschip van de Koreaan. Het is tevens het eerste toestel dat over een quad HD-scherm beschikt. De vraag is of de G3 uitblinkt op elk vlak. All About Phones zoekt het uit.

Huawei Ascend G6

Huawei Ascend G6

De Huawei Ascend G6 is een goedkoop toestel dat er erg stijlvol uitziet. Mooi van buiten dus, maar is de binnenkant net zo mooi? In deze review zoeken we het uit.

Acer Liquid Z4

Acer Liquid Z4

De Acer Liquid Z4 richt zich op de bodem van de smartphonemarkt en gaat al voor minder dan €100 over de toonbank. Goedkoop, of duurkoop? In deze review zoeken we het uit.

Nokia Lumia 630

Nokia Lumia 630

De Nokia Lumia 630 is een kleurrijke budgettelefoon die draait op Windows Phone 8.1. In deze review bekijken we of het toestel net zo goed is als zijn voorganger, de Lumia 520.

HTC One mini 2

HTC One mini 2

De HTC One mini 2 is de minivariant van de One M8. Is dit toestel net zo'n succes als zijn grote broer?

HTC Desire 610

HTC Desire 610

De HTC Desire 610 moet een beetje van HTC's premiumkarakter naar het middensegment brengen. In deze review kijken we of dat gelukt is.

Motorola Moto X

Motorola Moto X

De Motorola Moto X is het topmodel van 'het nieuwe Motorola'. De smartphone is nu eindelijk in Nederland verkrijgbaar en in deze review kun je er alles over lezen.

Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7

De Huawei Ascend P7 is het nieuwe topmodel dat de Chinse fabrikant verder op de kaart moet zetten in Nederland. In deze review bekijken we of de P7 dat in zich heeft.

LG G2 Mini

LG G2 Mini

De LG G2 Mini is een verkleinde versie van LG's populaire vlaggenschip. In deze review kijken we of deze miniversie ons net zo kan bekoren als zijn grote broer.

Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2

De Sony Xperia Z2 moet het de komende tijd voor Sony gaan maken op de smartphonemarkt. In deze review zoeken we uit hoe de smartphone zich verhoudt tot zijn concurrenten.

Acer Liquid E3

Acer Liquid E3

De Acer Liquid E3 is een goedkoop toestel van Acer met een prima setje specificaties. Daarnaast biedt de smartphone een aantal innovatieve functies, zoals de selfie flits aan de voorkant. In deze review bekijken we hem uitgebreid.