All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Tablets reviews

Samsung Galaxy Tab S2 9.7: dichter bij de iPad
Sony Xperia Z3 Tablet Compact review

Sony Xperia Z3 Tablet Compact review

De Xperia Z3 Tablet Compact is een dunne, kleine tablet van Sony. Hij is waterdicht en heeft behoorlijk goede specificaties. In deze review bekijken we of hij zijn forse prijs, van 399 euro, waard is.

Apple iPad Air 2 review

Apple iPad Air 2 review

Dunner en sneller: dat is de Apple iPad Air 2 in het kort. In de hele review nemen we de tablet van top tot teen door en beoordelen we de iPad natuurlijk ook.

Sony Xperia Z2 Tablet

Sony Xperia Z2 Tablet

De Xperia Z2 Tablet is Sony's top-tablet die de concurrentie aangaat met de Apple iPad Air en de Samsung Galaxy Tab S. In deze review proberen we erachter te komen of Sony dit lukt.

Samsung Galaxy Tab S 10.5

Samsung Galaxy Tab S 10.5

De Samsung Galaxy Tab S 10.5 is de eerste Samsungtablet die het belangrijke S-predikaat mee krijgt. Dat betekent dat het de toptablet van Samsung de komende tijd is. Maakt hij de daarbij horende verwachtingen waar?

Acer Iconia A1-830

Acer Iconia A1-830

De Acer Iconia A1-830 is een middelgrote tablet van Acer die qua design ver boven veel van zijn concurrenten uitsteekt. In deze review bekijken we of de rest van de tablet ook zo goed is.

Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Samsung Galaxy Note Pro 12.2

De Samsung Galaxy Note Pro 12.1 is een nieuwe high-end tablet van Samsung. Voorzien van krachtige specificaties, een nieuw UI en Android 4.4 gaat Samsung de iPad te lijf.

Apple iPad Air

Apple iPad Air

De iPad Air is de dunste, scherpste en snelste tablet van dit moment. Toch hebben wij het een en ander aan te merken op Apples nieuwste vlaggenschip. Lees snel de review!

Apple iPad mini 2

Apple iPad mini 2

De Apple iPad mini 2, ook wel Apple iPad mini retina, is de eerste mini-iPad met een retina-scherm. In deze review kijken we naar de tablet.

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 editie

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 editie

De Samsung Galaxy Note 10.1 2014 editie draait helemaal om de meegeleverde S Pen en is tevens het nieuwe tabletvlaggenschip van Samsung. In deze review lees je hoe de tablet presteert.

LG G Pad 8.3

LG G Pad 8.3

LG doet met de G Pad 8.3 weer een poging om voet aan de grond te krijgen in de tablet-markt. Of het een geslaagde poging is? Dat lees je in deze review.

Samsung Galaxy Tab 3 8.0

Samsung Galaxy Tab 3 8.0

De Samsung Galaxy Tab 3 8.0 valt middenin de midrange-tabletlijn van Samsung. Deze tablet is een goedkoper broertje van de Galaxy Note 8.0 en in deze review kijken we hoe dat uitpakt.

Sony Xperia Tablet Z

Sony Xperia Tablet Z

De Sony Xperia Tablet Z is een nieuw kunststukje van Sony. De tablet is waterdicht, kent prima specificaties en een goede bouw. Zal dit de eerste Android-tablet zijn die we daadwerkelijk kunnen aanbevelen?

Apple iPad mini

Apple iPad mini

De Apple iPad mini is de nieuwste telg in de iPad-familie. Voorzien van een kleiner design, kleiner scherm en een kleiner prijsje probeert Apple de volledige tabletmarkt in handen te krijgen.

Sony Xperia Tablet S

Sony Xperia Tablet S

De Sony Xperia Tablet S is de derde tablet van Sony die op Android 4.0 loopt. Het apparaat is helemaal opnieuw ontworpen en een stuk sneller geworden. Tijd voor een uitgebreide review.

Google Nexus 7

Google Nexus 7

De Nexus 7 is de eerste Nexustablet en misschien ook wel een van de best geprijsde tablets. Voor maar €250 biedt de tablet heel wat waar voor je geld.

Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung Galaxy Note 10.1

De Samsung Galaxy Note 10.1 is het nieuwe paradepaardje van Samsung op tablet gebied. Het apparaat wordt in het premium segment geplaatst door Samsung en wij zoeken uit of dit wel of niet terecht is.

Samsung Galaxy Tab 7.7

Samsung Galaxy Tab 7.7

De Samsung Galaxy Tab 7.7 is het nieuwe paradepaardje van Samsung voor wat betreft haar tablets. All About Phones bekijkt de tablet van top tot teen.

De nieuwe Apple iPad

De nieuwe Apple iPad

De nieuwe Apple iPad heeft een nieuw scherm, een nieuwe processor en een nieuwe camera. Is dit voldoende om hem aan de absolute macht te houden?

Packard Bell Liberty Tab

Packard Bell Liberty Tab

Packard Bell stapt met de Liberty Tab in de tabletmarkt. Deze tablet moet een aantrekkelijk geprijsd alternatief vormen voor de bekendere tablets.