All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

HTC One X+ preview

Door , | 2 reacties

HTC brengt met de One X+ een kleine update van de One X. Het toestel is hier en daar verbetert en dient vooral om de One X een wat langere levensduur te geven op de markt. Alvorens we dit toestel volledig gaan reviewen, zullen we in deze video alvast een eerste indruk geven.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: HTCAndroidOne X+

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  HTC belooft twee jaar updates voor alle nieuwe toestellen, in de VS

  HTC heeft zich schuldbewust getoond tegenover de Amerikaanse gebruikerscommunity, die vergeefs zit te wachten op nieuwe Androidupdates. Daar wordt weinig aan gedaan, maar het HTC-team in Amerika beloo...

 2. Lees verder

  HTC lijkt aan budgettablet te werken

  HTC lijkt te werken aan een budgettablet. Op de site waar apparaten moeten worden aangemeld voor bluetooth-certificering, is een verwijzing naar die tablet te vinden. Dat is een van de eerste benodigd...

 3. Lees verder

  HTC gaat geen mini versie maken van de One M9

  HTC heeft aangegeven dat het geen mini versie van de Oner M9 gaat maken. De fabrikant gaat zich alleen nog maar richten op smartphones met een scherm dat 5-inch en groter is.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar Barney Swart

Barney Swart -

Twijfel op deze HTC te halen, heb nu een HTC Sensation XE en vind de kleuren combinatie wel mooi. Hoe doet deze tegra 3+ het tegen de nieuwste Qualcomm zal dat verschil ''groot'' zijn?

Avatar domipost

domipost -

Die hebben we nog niet geprobeerd, maar deze processor is ook al gewoon heel erg snel. Dus ik zou me daar niet zo'n zorgen over maken.