All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Huawei Ascend P1 review

Door , | 1 reactie

De Huawei Ascend P1 is de eerste serieuze poging van Huawei om impact te maken op de Nederlandse smartphonemarkt. Het apparaat draait op Android 4.0 met de standaard interface en heeft een mooi 4,3" Super Amoledscherm. Verder is het toestel opvallend dun: een iets plattere versie van het toestel is zelfs nagenoeg de dunste smartphone ter wereld. In deze review vertellen we je er alles over.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: AndroidHuaweiAscend P1

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  'Huawei P9 krijgt twee camera's op de achterkant'

  Er is een merkwaardig plaatje op Twitter gezet waaruit moet blijken dat de toekomstige Huawei P9 twee camera's op de achterkant krijgt.

 2. Lees verder

  Huawei Mate S videoreview

  Huawei zet met de Mate S een nieuwe top-phablet op de markt en gaat daarmee een stapje hoger in de markt zitten. In deze review bekijken we hoe dat uitpakt.

 3. Lees verder

  Huawei Mate S review: Huawei zoekt het hogerop

  Huawei zet binnenkort met de Mate S zijn nieuwe topinzending voor de phabletmarkt in de schappen. In deze review kijken we of de smartphone net zo goed is als de Mate 7 van vorig jaar.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar Xaobotnik

Xaobotnik -

Je spreekt de naam 'Huawei' uit als "wa wei".

Inderdaad een zeer indrukwekkend bedrijf kwa grootte. Een ware telecom behemoth. Ben benieuwd waar ze mee komen. Kwa bronnen moet het geen probleem zijn om mee te boksen. De onbekende naam hoeft geen probleem te zijn. Het zal meer gaan om de mate waarin ze de markt begrijpen.

De Ideos-serie vond ik gezien de scherpe prijs wel een mooie poging om in het med-end mee te concurreren. Maar in het high end moet je een bepaalde x-factor weten aan te spreken, en zoals vaker weten Aziatische (met name Chinese) bedrijven deze voor de westerse markt, niet aan te spreken.