All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nokia Lumia 920 vs Nokia Lumia 820 review

Door , | 3 reacties

De Nokia Lumia 920 en de Nokia Lumia 820 zijn beide high-end Windows Phones van Nokia. De 920 is het vlaggenschip van de fabrikant, de 820 is net wat lager gepositioneerd en mist vooral de unieke features van de Lumia 920.

De Lumia 820 is ongeveer honderd euro goedkoper dan de Lumia 920 op het moment, en het is de vraag of je voor dat prijsverschil de extra features van de Lumia 920 wel aan de kant moet zetten. Dat is een van de vragen die we in deze video zullen beantwoorden.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: NokiaWindows PhoneLumia 920Lumia 820

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Nokia: we gaan weer smartphones uitbrengen

  Nokia is vast van plan om tegen eind volgend jaar weer smartphones onder het eigen merk uit te brengen. De licentiedeal met Microsoft die hoorde bij de verkoop van de hele smartphonebusiness aan de Am...

 2. Lees verder

  Microsoft ontslaat 7800 man en schrijft 7,6 miljard dollar af op Nokia

  Microsoft ontslaat 7800 man bij de smartphonetak van het bedrijf en schrijft 7.6 miljard dollar af op de aankoop van Nokia vorig jaar.

 3. Lees verder

  Nokia Lumia 830 krijgt logo 'Nokia by Microsoft'

  Plaatjes van de nog onaangekondigde Nokia Lumia 830 zijn op internet ontdekt door een Italiaanse site. Op de achterkant is een nieuw logo te zien: 'Nokia by Microsoft.' Zoals bekend is Nokia...

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar Quinten Groenings

Quinten Groenings -

Hey Danijel. Je zegt dat de camera van de 920 betere foto's maakt in het donker ten opzichte van de iPhone 5 en de Galaxy S3. Hebben jullie dit vergeleken met de laatste update van de S3?

Want sinds ik de laatste 4.1.2 update van de S3 heb maakt de S3 verschrikkelijk heldere en mooie foto's in het donker. Vele malen beter dan voorheen mits je hem stil houdt natuurlijk, omdat de sluitertijd langer is.

Avatar Danijel

Danijel -

Nope, dit hebben we niet getest met die update omdat die nog niet beschikbaar is voor ons toestel? Volgens mij voor de meeste Nederlandse modellen nog niet..

Avatar Quinten Groenings

Quinten Groenings -

Oh right ik was even vergeten dat de Nederlandse ROM de update nog niet heeft gehad