10 dagen gratis internetten op je mobiel met KPN

KPN heeft als eindejaarsknaller voor haar klanten gratis internet geïntroduceerd tot 30 december van dit jaar. Het dataverkeer wordt in die periode niet in rekening gebracht.

Van vrijdag 21 tot en met zondag 30 december is het gebruik van mobiele data oftewel internetten op je mobiel voor alle particuliere mobiele klanten van KPN helemaal gratis. Het dataverkeer wordt in die periode niet in rekening gebracht. Door internetten op je mobiel 10 dagen lang gratis te maken wil KPN iets extra’s doen in de decembermaand die door alle operators en distributeurs is uitgeroepen tot de ‘ontdek internet op je mobiel’-maand. Klanten kunnen zo daadwerkelijk de voordelen en mogelijkheden ontdekken van internet op de mobiel.

Het gratis gebruik van internet op de mobiel is voor alle particuliere KPN-klanten met een KPN Prepaid, KPN Mobiel of KPN Flexibel abonnement. Klanten met een bestaande databundel betalen wel gewoon hun maandelijkse bundeltarief, maar hoeven niets te betalen voor extra dataverbruik.
Voor veel Nederlanders zijn de vermeende hoge bundelkosten en ‘het onbekende’ een drempel om voor internet op de mobiel te kiezen. Door het iedereen gratis aan te bieden, hoopt KPN ook deze drempel te slechten en natuurlijk meer omzet te maken.

Dus vanaf morgen mag iedereen bij KPN gratis internetten, veel plezier!

mobint 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters