'150.000 Palm Pre's verkocht tot nu toe'

Volgens een analist van RBC Capital zijn er tot nu toe in Amerika 150.000 Palm Pre’s verkocht. De verkopen zijn boven de verwachting van Palm en het bedrijf lijkt hiermee gered te zijn.

Palm Pre

Nadat Palm in het openingsweekend van de Palm Pre verkopen al 5.000 stuks wist te slijten, zijn nu de cijfers bekend over de verkopen tot nu toe van het toestel. Volgens Mike Abramsky van RBC Capital heeft Palm tot nu toe 150.000 stuks van de Pre weten te slijten in Amerika. Volgens de analist rekende Palm erop dat het in de eerste maand ongeveer 120.000 toestellen zou verkopen, waardoor de Pre het al beter doet dan de verwachting. Volgens Abramsky blijven de verkopen van de Pre stabiel en zullen de cijfers een mooie groei laten zien. Hierdoor zou het bedrijf Palm weleens gered kunnen zijn, de analist is dan ook optimistisch voor de wereldwijde release van het toestel en het vooruitzicht op de verkoopcijfers.

Inmiddels is ook duidelijk geworden dat de App Catalog van Palm meer dan een miljoen downloads heeft weten te verwerken. Gemiddeld downloaden gebruikers tot nu toe ongeveer acht applicaties op hun Pre. Helaas bevat de App Catalog nog maar 35 applicaties.

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Gradje -

  Ik begrijp uit het artikel dat het met de verkoop goed gaat. Daarom vind ik de regel in het kopje een beetje raar: "Hierdoor lijkt het een gelopen race voor Palm ook al is de producent positief over de verkopen."

  Toen ik dat las, dacht ik dat het juist niet goed ging.

  1. Danijel -

   Shit ­čÖü Toen ik het artikel schreef ging er ik er idd vanuit dat t slecht ging. Echter na nogmaals de bron gelezen te hebben bleek het dus niet zo maar was vergeten de eerste regel aan te passen ­čÖü

   Nu alsnog aangepast ­čÖé

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel priv├ęgegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters