'150.000 Palm Pre's verkocht tot nu toe'

Volgens een analist van RBC Capital zijn er tot nu toe in Amerika 150.000 Palm Pre’s verkocht. De verkopen zijn boven de verwachting van Palm en het bedrijf lijkt hiermee gered te zijn.

Palm Pre

Nadat Palm in het openingsweekend van de Palm Pre verkopen al 5.000 stuks wist te slijten, zijn nu de cijfers bekend over de verkopen tot nu toe van het toestel. Volgens Mike Abramsky van RBC Capital heeft Palm tot nu toe 150.000 stuks van de Pre weten te slijten in Amerika. Volgens de analist rekende Palm erop dat het in de eerste maand ongeveer 120.000 toestellen zou verkopen, waardoor de Pre het al beter doet dan de verwachting. Volgens Abramsky blijven de verkopen van de Pre stabiel en zullen de cijfers een mooie groei laten zien. Hierdoor zou het bedrijf Palm weleens gered kunnen zijn, de analist is dan ook optimistisch voor de wereldwijde release van het toestel en het vooruitzicht op de verkoopcijfers.

Inmiddels is ook duidelijk geworden dat de App Catalog van Palm meer dan een miljoen downloads heeft weten te verwerken. Gemiddeld downloaden gebruikers tot nu toe ongeveer acht applicaties op hun Pre. Helaas bevat de App Catalog nog maar 35 applicaties.

Bron: Phone Arena

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters