16 modellen Nokia-telefoons op komst met nieuwe S-serie

Uit een boekje van Nokia is af te leiden dat de producent 17 productgroepen gaat voeren voor haar mobieltjes. Een nieuwe serie binnen deze 17 lijnen zou de S-series gaan worden.

Op het forum van Mobile Review is een foto geplaatst van een blad waarin te lezen valt hoe de nieuwe naamgeving van toestellen bij Nokia in elkaar zit. Uit het blad wordt duidelijk dat Nokia nog een paar toestellen voor ons in petto heeft. De verschillende series zijn genummerd en hoe hoger het nummer hoe meer specificaties en duurder het toestel zal worden. Toestellen in de zelfde lijn zullen achter het nummer een extra nummer krijgen om zo de opvolger aan te duiden in de lijn. Dus daar waar we nu de Nokia C3-00 hebben zal de opvolger de C3-01 gaan heten en voor de andere series zal het zelfde gelden zo dat de opvolger van de Nokia X6 de X6-01 zal gaan heten.

In het blad is ook nog een onaangekondigde Nokia X7, C7 en E7 te zien. Van de E7-00 was al duidelijk dat het een high-end smartphone zal gaan worden gericht op de zakelijke-markt. Ook is de Nokia N9 nog niet aangekondigd maar de kans is dat dit de eerste MeeGo-telefoon zal gaan worden van Nokia en Intel. Tot slot is er nog de S-serie die gereserveerd zou zijn voor beperkte oplages van telefoons die niet in de andere categorieën passen. De S-serie zal waarschijnlijk de opvolger zijn van de huidige 88xx-serie van Nokia. Al met al lijkt de producent 17 lijnen te gaan voeren waarvan 16 lijnen veelvuldig aangevuld zullen worden door de producent.

Nokia namen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters