Apple komt volgend jaar mogelijk met iPhone X lookalike met LCD display

Met de iPhone X van dit jaar stapte Apple na lange tijd weer over op een geheel vernieuwd iPhone design met een hoge screen-to-body ratio, geen fysieke homeknop, helemaal geen vingerafdrukscanner en een OLED display. De bedoeling zou zijn om volgend jaar alleen nog maar toestellen uit te brengen met OLED displays, maar volgens nieuwe berichten zou Apple alsnog met een smartphone met een LCD display komen in 2018.

iPhone X voor veel mensen te duur

Eén van die berichten is afkomstig van de analist Jun Zhan van Rosenblatt Securities. Hij geeft aan dat de verkoop van de iPhone X gestaag verloopt, maar dat de hoge prijs van de telefoon voor veel mensen toch een grote reden is om hem niet te kopen. Zoals we weten is het duurste onderdeel van de iPhone X het OLED display, dat Apple van Samsung heeft afgenomen.

Volgend jaar mogelijk iPhone X met LCD display

 

LCD display maakt goedkopere iPhone X mogelijk

Volgens Zhan zal Apple volgend jaar met een toestel komen, dat het design van de iPhone X overneemt. Dit toestel zou echter goedkoper zijn, doordat het uitgerust wordt met een LCD paneel. De telefoon zou een iPhone 8S kunnen zijn, welke door de lagere prijs ook gebruikers die de iPhone X te duur vinden zou kunnen aantrekken.

Voorspelling in lijn met die van Ming-Chi Kuo

Deze voorspelling van Zhan is in lijn met een eerder bericht van de bekende KGI Securities analist Ming-Chi Kuo. Ook hij voorspelt dat we volgend jaar een iPhone kunnen verwachten met features van de iPhone X gecombineerd met een LCD scherm.

Apple iPhone 8 Plus review design

Goedkoper toestel slecht voor verkoop iPhone 8

We zijn benieuwd wat Apple volgend jaar daadwerkelijk zal gaan onthullen. Het lijkt echter sowieso niet gunstig te zijn voor de iPhone 8. Veel mensen kopen deze niet, omdat hij niet genoeg verbeterd zou zijn ten opzichte van de iPhone 7 en al helemaal niet in de buurt komt van de iPhone X. Met een goedkopere iPhone X volgend jaar worden de kansen van de iPhone 8 alleen maar kleiner.

Via: BGR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. D1vid -

  Als ze vinden dar IPhone x te duur is moeten ze die niet kopen, niemand verplicht hun. Dus niet zagen over de prijs. Her is duur ok. Maar hebr d1an ook veel waarde voor u geld.

   1. Mondo -

    Productiekost van de X is $375, ontwikkelingskosten en alle andere onkosten niet meegerekend. Het is dus redelijk normaal dat dit toestel zo duur is. Laat thuis maar eens een trap plaatsen. Dat is ook: prijs maal vier.
    Dat wil niet zeggen dat ik het niet te duur vind. Ik zou geen €1150 aan een telefoon kunnen geven.

   2. GV -

    Wie de iphoneX alleen maar ziet als een telefoon, die zal in de kringloopwinkel goedkoper af zijn.
    Ik ben heel blij met mijn aankoop van iPhoneX. Heb getwijfeld met al die uitvergrote negatieve commentaren. Maar dan toch gekocht en, Eddy, ik heb zelf nog niet veel kinderziekten gezien.

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters