'2.1-update voor de N97 is klaar'

De 2.1-update voor de populaire N97 staat al een tijdje op de planning. Inmiddels zou de update af zijn, waardoor de release nog voor de jaarwisseling zal plaatsvinden.

N97

All About Phones meldde eerder al dat de 2.1-update voor Nokia’s vlaggenschip, de N97, nog voor de kerst zou moeten verschijnen. Er lijkt toch een kleine klink in de kabel te zijn gekomen, omdat de update er nog niet is. Wel zou de update nu toch moeten gaan verschijnen. Nieuwe berichten meldden dat de update inmiddels klaar is, en geüpload wordt naar de servers van Nokia. Hierdoor kan de update nog voor de jaarwisseling verschijnen. Ook bij versie 2.0 voor de N97 liep Nokia vertraging op. 2.1 was bedoeld als fix die snel moest volgen op 2.0.

Versie 2.1 biedt een aantal verbeteringen voor de N97. De bugs die verschenen in versie 2.0 zouden in 2.1 geplet zijn, en het toestel zou sneller aanvoelen. Nu de update klaar is zouden de N97-bezitters snel de update moeten ontvangen. Of Nederland ook direct de update krijgt aangeboden is niet bekend, maar waarschijnlijk zal Nokia de lancering beter willen doen dan bij de 2.0-update.

Bron: Daily Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. maarten -

  hans,

  ik snap volledig wat je wil zeggen. ik had de N97 en heb deze van pure ellende verkocht om nu een N900 in mijn handen te hebben en supertevreden te zijn. ik kan dit toestel aan iedereen aanbevelen… de N97 daarentegen is zijn hoge prijs echt niet waard…

 2. Peter -

  En ook deze update is weer niet op tijd gehaald.
  Ben benieuwd wanneer deze uberhaupt voor mij beschikbaar komt, want op de 2.0 heb ik ook 4 weken moeten wachten na de eerste release…

 3. Hans -

  Tja, waarschijnlijk zullen ze het beter willen doen maar ik hou rekening met eind januari. Hopelijk wordt het nog eens wat met dit toestel maar daar geloof ik niet echt meer in. (Skype? Nokia Mailcliënt?) Ja, ja, beiden los te downloaden maar zo was het niet beloofd. Inmiddels wel een tevreden N900 gebruiker en ook al mist dit toestel nog enkele basis functies, wat vooraf bekend was. Alles functioneerd goed tot zeer goed en geen gebrek aan geheugen.

Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Youtube op achtergrond

Youtube op achtergrond luisteren op iOS en Android: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters