'2.1-update voor de N97 is klaar'

De 2.1-update voor de populaire N97 staat al een tijdje op de planning. Inmiddels zou de update af zijn, waardoor de release nog voor de jaarwisseling zal plaatsvinden.

N97

All About Phones meldde eerder al dat de 2.1-update voor Nokia’s vlaggenschip, de N97, nog voor de kerst zou moeten verschijnen. Er lijkt toch een kleine klink in de kabel te zijn gekomen, omdat de update er nog niet is. Wel zou de update nu toch moeten gaan verschijnen. Nieuwe berichten meldden dat de update inmiddels klaar is, en geüpload wordt naar de servers van Nokia. Hierdoor kan de update nog voor de jaarwisseling verschijnen. Ook bij versie 2.0 voor de N97 liep Nokia vertraging op. 2.1 was bedoeld als fix die snel moest volgen op 2.0.

Versie 2.1 biedt een aantal verbeteringen voor de N97. De bugs die verschenen in versie 2.0 zouden in 2.1 geplet zijn, en het toestel zou sneller aanvoelen. Nu de update klaar is zouden de N97-bezitters snel de update moeten ontvangen. Of Nederland ook direct de update krijgt aangeboden is niet bekend, maar waarschijnlijk zal Nokia de lancering beter willen doen dan bij de 2.0-update.

Bron: Daily Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. maarten -

  hans,

  ik snap volledig wat je wil zeggen. ik had de N97 en heb deze van pure ellende verkocht om nu een N900 in mijn handen te hebben en supertevreden te zijn. ik kan dit toestel aan iedereen aanbevelen… de N97 daarentegen is zijn hoge prijs echt niet waard…

 2. Peter -

  En ook deze update is weer niet op tijd gehaald.
  Ben benieuwd wanneer deze uberhaupt voor mij beschikbaar komt, want op de 2.0 heb ik ook 4 weken moeten wachten na de eerste release…

 3. Hans -

  Tja, waarschijnlijk zullen ze het beter willen doen maar ik hou rekening met eind januari. Hopelijk wordt het nog eens wat met dit toestel maar daar geloof ik niet echt meer in. (Skype? Nokia Mailcliënt?) Ja, ja, beiden los te downloaden maar zo was het niet beloofd. Inmiddels wel een tevreden N900 gebruiker en ook al mist dit toestel nog enkele basis functies, wat vooraf bekend was. Alles functioneerd goed tot zeer goed en geen gebrek aan geheugen.

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters