'2.1-update voor de N97 is klaar'

De 2.1-update voor de populaire N97 staat al een tijdje op de planning. Inmiddels zou de update af zijn, waardoor de release nog voor de jaarwisseling zal plaatsvinden.

N97

All About Phones meldde eerder al dat de 2.1-update voor Nokia’s vlaggenschip, de N97, nog voor de kerst zou moeten verschijnen. Er lijkt toch een kleine klink in de kabel te zijn gekomen, omdat de update er nog niet is. Wel zou de update nu toch moeten gaan verschijnen. Nieuwe berichten meldden dat de update inmiddels klaar is, en ge√ľpload wordt naar de servers van Nokia. Hierdoor kan de update nog voor de jaarwisseling verschijnen. Ook bij versie 2.0 voor de N97 liep Nokia vertraging op. 2.1 was bedoeld als fix die snel moest volgen op 2.0.

Versie 2.1 biedt een aantal verbeteringen voor de N97. De bugs die verschenen in versie 2.0 zouden in 2.1 geplet zijn, en het toestel zou sneller aanvoelen. Nu de update klaar is zouden de N97-bezitters snel de update moeten ontvangen. Of Nederland ook direct de update krijgt aangeboden is niet bekend, maar waarschijnlijk zal Nokia de lancering beter willen doen dan bij de 2.0-update.

Bron: Daily Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. maarten -

  hans,

  ik snap volledig wat je wil zeggen. ik had de N97 en heb deze van pure ellende verkocht om nu een N900 in mijn handen te hebben en supertevreden te zijn. ik kan dit toestel aan iedereen aanbevelen… de N97 daarentegen is zijn hoge prijs echt niet waard…

 2. Peter -

  En ook deze update is weer niet op tijd gehaald.
  Ben benieuwd wanneer deze uberhaupt voor mij beschikbaar komt, want op de 2.0 heb ik ook 4 weken moeten wachten na de eerste release…

 3. Hans -

  Tja, waarschijnlijk zullen ze het beter willen doen maar ik hou rekening met eind januari. Hopelijk wordt het nog eens wat met dit toestel maar daar geloof ik niet echt meer in. (Skype? Nokia Mailcli√ęnt?) Ja, ja, beiden los te downloaden maar zo was het niet beloofd. Inmiddels wel een tevreden N900 gebruiker en ook al mist dit toestel nog enkele basis functies, wat vooraf bekend was. Alles functioneerd goed tot zeer goed en geen gebrek aan geheugen.

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Novel Effect

Deze app brengt verhalen tot leven met geluid lees verder

Meer dan honderd nieuwe Pokémon duiken op in Pokémon Go lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters