23 Gigabyte aan Dropboxruimte gratis te krijgen

Onlangs maakte HTC een bijzondere deal bekend: bezitters van toekomstige HTC-smartphones van de One-serie zouden er 25 gigabyte online opslagruimte bij Dropbox bij krijgen. Hackers hebben er nu voor gezorgd dat iedereen van dat aanbod kan meegenieten. Of je een HTC One-toestel hebt of niet.

dropbox extra ruimte

Het enige wat je nodig hebt, is een Androidtelefoon. Een van de leden van XDA-developers heeft een apk-bestand online gezet waarmee tamelijk eenvoudig 23 gigabyte extra Dropboxruimte is te krijgen, gratis, bovenop de 2 gigabyte die Dropbox al aan iedereen gratis beschikbaar stelt.

De betreffende hacker heeft niet uitgelegd hoe hij het voor elkaar heeft gekregen. Vermoedelijk heeft hij de software in een HTC One-telefoon ontleed en zo gewijzigd dat het ook op andere toestellen kan worden gebruikt. De apk is inmiddels breed verkrijgbaar en is door ons getest op een Samsung-smartphone. We kregen er onmiddellijk 23 gigabyte aan opslagruimte bij, met een officiële bevestiging van Dropbox.

De deal duurt twee jaar, en gedurende die tijd mag je gebruik maken van de extra online opslagruimte. Wie het ook wil proberen, kan de apk hier ophalen. De installatie-aanwijzingen staan erbij.

Bron: Ubergizmo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. bartvuijk -

  Wel raar om als welkomstboodschap van Dropbox op mijn Samsung de tekst te zien 'Welkom HTC gebruiker'. Maar ik vind 't goed hoor. 🙂

 2. gwystyl2 -

  Het werkt in ieder geval wel. Ik weet alleen niet of je de officiele client weer kan installeren en bijgewerkt kan houden na het activeren van die 23 Gb.
  Het lijkt er iig wel op; ik heb de officiele client weer geïnstalleerd en mijn totaal staat nog steeds 23Gb hoger dan daarvoor 🙂

 3. Eise -

  Maar via HTC krijg je er 25GB bovenop als t goed is? Dus 2 GB meer… Zowiezo zullen ze, HTC kennende, hier een stokje voor steken zodat t via een (verplichte) update niet meer werkt… Je weet als je dit soort illegale dingen gaat doen, dat het niet lang gaat werken dus ik snap niet dat mensen er nog moeite voor gaan doen. Plus dan moet je maar een HTC foon kopen als je dit wilt. En niet gaan miepen als het niet meer werkt want dat zal op een gegeven moment zo zijn…

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters