Dit bedrijfje verkoopt al een 24-karaats gouden iPhone 8 met diamanten

Apple is van plan om komende dinsdag een extra luxe iPhone af te leveren, de iPhone 8. Het toestel gaat naar verluidt rond de duizend euro kosten. Nog niet prijzig genoeg? Dan heeft een Dubais bedrijfje de ultieme oplossing voor je.

Apple komt met nieuwe toestellen

iPhones zijn vrij prijzig, dat weet iedereen. Anno 2017 kan een Android smartphone van rond de 200 euro je ook de dag door loodsen. Toch hebben veel consumenten net dat beetje extra over voor de toestellen van Apple, en terecht. De techgigant weet stabiliteit en kwaliteit te garanderen. Niet iedereen heeft zin om zich te verdiepen in de honderden Android smartphones die elk jaar uitkomen.

Gouden iPhone 8 Apple

Toch gaat de iPhone 8 die keuze net wat moeilijker maken. Met het nieuwe toestel viert Apple de tiende verjaardag van de originele iPhone.  Dat doet het met onder andere een gloednieuw randloos design, vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S8 en Xiaomi Mi Mix. Ook kan de nieuwe smartphones draadloos opgeladen worden.

Apple brengt echter ook directe opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus uit, met het oude welbekende design uit 2014. Die krijgen de prijskaartjes die je gewend bent. Je voelt de bui al hangen: de iPhone 8 wordt nog een stuk duurder. Volgens bronnen binnen de industrie zul je rond de duizend euro moeten neerleggen. Samsung vraagt ook iets meer dan 900 euro voor de Galaxy Note 8, maar het grote verschil is dat je bij de Koreaanse fabrikant ook een randloos design kunt krijgen met de goedkopere Galaxy S8.

iPhone 8 in 24K goud: waarom ook niet?

Het kan altijd nog luxer. De Londense speciaalwinkel Goldgenie heeft zich al helemaal voorbereid op de lancering van de iPhone 8. Het bedrijf doet er nog een schepje bovenop, als je een dikke portemonnee hebt. Het van oorsprong Dubaise bedrijfje voorziet iPhones namelijk van een laagje goud. 24K goud, rosé goud, platinum en stukjes diamant behoren ook tot de mogelijkheden.

Is een laagje niet genoeg? Dan kan Goldgenie ook de iPhone 8 helemaal uit elkaar halen, en de complete case vervangen met 18K goud. Pure luxe dus, maar blijkbaar is er wel een markt voor. Dit Russische bedrijfje doet het bijvoorbeeld met vrijwel elke smartphone, compleet met embleempjes met het hoofd van Putin. Waarom ook niet?

Gouden iPhone 8 Apple

Je kunt de vergulde iPhone 8 al bestellen, maar de prijzen zijn nog niet bekend. Begin in ieder geval maar met sparen, want de hierboven afgebeelde iPhone 7 kostte vorig jaar maar liefst 17.000 euro. En dat voor een toestel dat je waarschijnlijk na een paar jaar weer wil vervangen… Check hier ook de andere gadgets die Apple 12 september gaat onthullen.

 

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters