45% van de Nederlandse jongeren flirt het liefst vanuit bed

Om de Samsung Messenger Phone C6625 op een leuke manier te lanceren in Nederland heeft Samsung samen met Hi en MSN een marktonderzoek gedaan naar het gebruik van Windows Live™ Messenger.

Samsung telefoon C6625

Het onderzoek is uitgevoerd door MSN, dat een enquête heeft samengesteld die online door meer dan 6.370 Nederlandse jongeren ingevuld werd. Er is onder meer gevraagd welke informatie ze zoal versturen via messengerberichten, vanuit waar ze deze berichten versturen en in welke leeftijdscategorie ze vallen.

Opvallende uitkomsten zijn bijvoorbeeld dat 61% van de jongeren flirt via de messenger en 45% dat het liefste doet vanuit bed. 23% van de jongeren vertelt persoonlijke dingen het liefst via dit medium aan anderen, nog maar 14% van de jongeren vertelt persoonlijke dingen het liefst via persoonlijk contact. Ook blijken emoticons erg belangrijk onder de messengergebruikers, 57% geeft de voorkeur aan een persoonlijke emoticon. De belangrijkste leeftijdscategorie van gebruikers van messenger is die van 15 tot 20 jaar.

De nieuwe Samsung-telefoon C6625 bevat het complete messengerpakket van Windows: Windows Live™ Messenger en Windows Live™ en een MS Outlook-account dat gesynchroniseerd kan worden. Naast deze messengerfuncties beschikt de telefoon over Windows Mobile 6.1, een qwerty-toetsenbord, 2,0-megapixelcamera, video recording, Windows Media Player 10 en ondersteuning voor HSDPA.

De consumentenadviesprijs voor de Samsung Messenger Phone (C6625) bedraagt 279 euro, de telefoon is nu in een speciale verpakking verkrijgbaar met een gratis 2 GB SD-kaart en een Messenger buddy telefoonsieraad

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters