4G gaat live in Nederland dankzij KPN

Provider KPN is vandaag gestart met de verkoop van LTE-abonnementen in Nederland. De provider vraagt hiervoor minimaal 25 euro per maand en in combinatie met een toestel loopt dat bedrag op tot 61 euro per maand.

KPN 4G LTE

De 25 euro bij KPN geldt wel alleen als je een abonnement afsluit met alleen data in je bundel. Je krijgt dan 2500MB aan data per maand en een internetsnelheid van 25 Mbps. Hiermee is KPN de eerste provider in Nederland die dergelijke snelheden aanbiedt aan consumenten. Via de website van de provider kan informatie over de nieuwe bundels bekeken worden.

De snelste 4G-bundel kost 35 euro per maand en hierbij krijg je 5GB dataverkeer en een snelheid van 50 Mbps. Mocht je een toestel bij het abonnement willen, dan betaal je voor een 4G-smartphone minimaal 25 euro extra per maand. Voor een belbundel van 100 minuten moet nog eens 16 euro worden betaald.

4G is in eerste instantie alleen beschikbaar in Amsterdam, Den Haag en Leiden. Vanaf de zomer moet dat de gehele randstad worden en in de zomer van 2014 moeten alle consumenten van 4G gebruik kunnen gaan maken bij KPN.

KPN is momenteel de eerste en ook nog de enige die plannen voor 4G daadwerkelijk heeft aangekondigd en geïntroduceerd. Provider T-Mobile laat weten pas in het najaar haar netwerk te gaan opbouwen en van Vodafone is momenteel nog niets bekend. Ook Tele2 laat nog niets doorschemeren over haar 4G-plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters