‘5,5 inch-scherm voor Samsung Galaxy Note 4’

Nog minder dan een maand, en dan is Samsungs nieuwe phablet, de Galaxy Note 4 gepresenteerd. Inmiddels zijn er specificaties van de grote smartphone uitgelekt.

Specificaties van Samsung Galaxy Note 4 uitgelekt

Wij gaan er gemakshalve al maar vanuit dat de Galaxy Note 4 wordt uitgerust met de Snapdragon 805-processor en 3 GB ram krijgt. Andere specificaties zijn nog wat lastiger vooraf in te schatten, maar het Chinese CNMO claimt vrijwel alle belangrijke specs van de Galaxy Note 4 al in handen te hebben.

Het blog schrijft dat de phablet een superamoled-scherm van 5,5, en dus niet 5,7, inch krijgt. De display heeft waarschijnlijk een QHD-resolutie van 2560×1440 pixels en een pixeldichtheid van 534 ppi. Net als de G3 van LG, dus.

De Samsung Galaxy Note 4 gaat waarschijnlijk out of the box op Android 4.4.3 draaien. De camera schiet foto’s in 16 MP. Er zouden twee varianten van de phablet op de markt komen, waarvan één een flexibel scherm krijgt. Samsung zou plastic vaarwel zeggen en voor metaal en aluminium gaan voor de buitenkant van de grote smartphone.

Hoogstwaarschijnlijk wordt de Note 4 voor, of op het IFA in Berlijn gepresenteerd. All About Phones is aanwezig op deze beurs. Wanneer de Galaxy Note 4 in de winkels ligt is nog geheel onduidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Martin Reinders -

  Bouke dit betreft een Concept render alle sites hebben het fout… ik ben naar de source van het verhaal gegaan en heb dus gelezen dat het om een render gaat die iemand heeft gemaakt.

   1. Martin Reinders -

    Die staat dus ook al in jullie verhaal Danijel.. Volgens mij betreft dit toch om een concept render?? Drm hadden wij het ook niet gecoverd. En wij weten dat er een sony lens in zit, omdat de N4 met OIS komt en dat hun eigen lens dit niet ondersteund..

   2. Danijel -

    Volgens mij zijn de afbeeldingen renders om het artikel wat op te vrolijken maar hebben ze zelf daadwerkelijk informatie over het toestel dat wij hier aanhalen.

Geheime wapen Huawei P11 gedemonstreerd: iPhone X-kopie lees verder

Sorry Apple: Analist komt met slecht nieuws over iPhone X lees verder

Sony Xperia

Foto Sony Xperia X2 onthult gloednieuwe design van Sony: dunne schermranden lees verder

Samsung Galaxy S9

Haarscherpe renders tonen Samsung Galaxy S9 lees verder

Apple iPhone X 3D-sensor

‘Vijf dingen die we weten over de iPhones van volgend jaar’ lees verder

Lenovo P2

Vijf redenen om (niet) voor de Lenovo P2 te kiezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters