7-inch variant van de Asus Transformer Prime is onderweg

Volgens een Italiaanse website zal Asus tijdens de CES-beurs in Amerika een 7-inch variant van de Trasnformer Prime lanceren. De tablet krijgt een dualcore-processor mee en een scherm met een resolutie van 1280×800 pixels.

Volgens Notebookitalia zal de nieuwe Transformer tablet de grotere variant moeten gaan ondersteunen. Onduidelijk is of de tablet daadwerkelijk in de Transformer lijn geplaatst wordt omdat de grote broer voorzien kan worden van een toetsenbord om mee te werken. De site weet niet te melden of deze 7-inch variant ook een toetsenbord kan mee krijgen en ook de dikte van het apparaat is nog onbekend.

De tablet zal volgens de bron een 7-inch scherm mee gaan krijgen met een resolutie van 1280×800 pixels. Daarnaast zal er een onbekende dualcore-processor in het apparaat brommen die zijn werk op 1.2GHz zaal gaan doen. Tot slot weet de Italiaanse website te melden dat er tot 64GB aan geheugen mee geleverd kan worden, maar hij waarschijnlijk in drie varianten uit zal gaan komen; te weten een 16GB model, een 32GB model en een 64GB model. De tablet zal op 10 januari bekend gemaakt worden tijdens de CES-beurs in Amerika.

Asus Transformer Prime 7-inch 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters