7-inch versie van de Samsung Galaxy Tab laat zijn gezicht zien

Er zijn nieuwe foto’s naar buiten gekomen van de eerste Android-tablet van Samsung. Volgens de informatie uit de foto’s zal het apparaat voorzien zijn van Android 2.2 en een 1GHz-processor bevatten.

Samsung Galaxy Tab

Op internet zijn afbeeldigen en video gelekt van de beruchte Samsung Galaxy Tab. De eerste Android-tablet van Samsung zal volgende week tijdens de IFA-persconferentie van Samsung bekend worden gemaakt in Berlijn echter lijkt de meeste informatie al op straat te liggen. Uit de foto’s wordt namelijk duidelijk dat het apparaat een 7-inch formaat zal krijgen met een resolutie van 1024 × 600 pixels terwijl een 10-inch versie ook aanstaande lijkt te zijn. Het OS van het apparaat kent rugnummer 2.2 van Android en verder zit er een 3.2-megapixelcamera op de tablet met een camera aan de voorkant om te kunnen video-bellen. Ook GPS voor Google-navigatie is in de tablet van de partij en Wifi met Bluetooth mag er niet op ontbreken. Ook heeft Samsung speciale software op de tablet gegooid om boeken te kunnen lezen genaamd ReadingHub. Hiermee kunnen ook normale ePubs ingeladen worden en pdf’s.

Het typenummer van de Galaxy Tab zal de GT-P1000 en het lijkt erop dat Samsung de gehele UI heeft aangepast voor de tablet. Wat verder opmerkelijk is, is dat er een andere kabel mee geleverd wordt om het apparaat te verbinden en de verbinding heeft dan ook erg veel weg op de kabels van Apple. Micro-usb lijkt dan ook niet van toepassing op de Galaxy Tab.

Samsung Galaxy Tab

 

Samsung Galaxy Tab

 

Samsung Galaxy Tab

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters