7 jaar oud jongetje laat iPhone-app ontwikkelen

Dat ook jonge kinderen succesvol kunnen zijn was al tijden bekend, zie bijvoorbeeld het leven van Mozart. Maar dat ze zich bezighouden met het ontwikkelen van een iPhone-app is toch wel bijzonder.

Toaster Pop heet de applicatie in kwestie. Het is een spelletje waarbij je broodjes moet smeren die uit een toaster springen. Een redelijk succesvol spelletje zelfs: al 26 mensen hebben de app, die 1 dollar kost, met 5 sterren beoordeeld in de App Store.

Connor Zamary, de entrepreneur in kwestie, vertelt tegen Cnet dat hij het idee voor de app kreeg toen zijn vader vertelde over een oude toaster. Na de app uitgedacht te hebben vormde Connor zijn eigen BV, trok hij investeerders aan en woonde hij een aantal conference calls bij. Via powerpoints wist hij de app inderdaad te verkopen, waardoor hij een ontwikkelaar kon inhuren om de applicatie te laten maken.

Inmiddels is het ventje bezig met plannen voor een versie 2.0, waarvoor de plannen op de koelkast van zijn vader hangen.

Toaster Pop 

Bron: The Unofficial Apple Weblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Rogier58 -

  Mooie vergelijking met Mozart. Je zou inderdaad kunnen zeggen dat een app ontwikkelen niets is voor kinderen, maar die zijn vaak creatief en als ze programmeren nou leuker vinden dan voetbal vind ik dat wel kunnen.

 2. Gast Mouse -

  Wat een gezeur zeg!! Toch kicken als je kind dit kan, des te eerder kun je als ouder stoppen met werken!! niks spelen met kinderen ontwikkelen!! en veel ook!! 😛

 3. popo -

  Dit is slecht een kind hoord hier niet mee bezig te zijn een kind moet een kindertijd hebben en niet met comuters comuniseren een kind moet mer andere kinderen spelen due ouders denken aleen aan het geld
  waar gaat deze marschapij hen helemaal naar te klote

Pokémon Go EX Raid Battles

Dit gaat er nu veranderen in Pokémon Go lees verder

Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters