88% van de Nederlanders flirt via sms alleen met de eigen partner

Onderzoekbureau Synovate heeft wereldwijd onderzoek gedaan naar het gebruik van communicatie via de mobiele telefoon. Hieruit blijkt dat Nederlanders behoorlijk trouw zijn met flirten via sms, slechts 12% van de ondervraagden flirt wel eens met iemand anders dan de huidige partner.

smsen

Synovate heeft in 11 landen achtduizend mensen ondervraagd over hun manier om mobiele communicatie te gebruiken in het dagelijkse leven, in Nederland zijn ongeveer negenhonderd mensen hiervoor geïnterviewd. Een aantal opvallende feiten betreft het gebruik van deze vorm van communicatie om elkaar te bedreigen en voor te liegen.

De Engelsen en de Russen maken het wel heel bont als het om flirten gaat, een kwart van de ondervraagden geeft aan te flirten met iemand anders dan de partner via sms.

Ook geven de Nederlanders aan niet te liegen over het feit waar ze zijn of waarom ze te laat zijn via een sms, slechts 16% liegt hier wel over. Mensen uit de Filippijnen en Singapore zeggen juist erg vaak te liegen tijdens een mobiel telefoongesprek of via sms over de locatie waar ze zich bevinden of waarom ze ergens te laat aan zullen komen. Ongeveer 50% van deze mensen liegt hier wel eens over, 57% van de Filippijnse en 44% van de Singaporese respondenten.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters