88% van de Nederlanders flirt via sms alleen met de eigen partner

Onderzoekbureau Synovate heeft wereldwijd onderzoek gedaan naar het gebruik van communicatie via de mobiele telefoon. Hieruit blijkt dat Nederlanders behoorlijk trouw zijn met flirten via sms, slechts 12% van de ondervraagden flirt wel eens met iemand anders dan de huidige partner.

smsen

Synovate heeft in 11 landen achtduizend mensen ondervraagd over hun manier om mobiele communicatie te gebruiken in het dagelijkse leven, in Nederland zijn ongeveer negenhonderd mensen hiervoor geïnterviewd. Een aantal opvallende feiten betreft het gebruik van deze vorm van communicatie om elkaar te bedreigen en voor te liegen.

De Engelsen en de Russen maken het wel heel bont als het om flirten gaat, een kwart van de ondervraagden geeft aan te flirten met iemand anders dan de partner via sms.

Ook geven de Nederlanders aan niet te liegen over het feit waar ze zijn of waarom ze te laat zijn via een sms, slechts 16% liegt hier wel over. Mensen uit de Filippijnen en Singapore zeggen juist erg vaak te liegen tijdens een mobiel telefoongesprek of via sms over de locatie waar ze zich bevinden of waarom ze ergens te laat aan zullen komen. Ongeveer 50% van deze mensen liegt hier wel eens over, 57% van de Filippijnse en 44% van de Singaporese respondenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

zakkenrollers

Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

Apple Pippin

Dit werd ‘m niet: Pippin, de spelcomputer van Apple (1995) lees verder

Talki

Loes Milar, de vrouw die met haar nieuwe app mensen bij elkaar brengt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters