9292 voor Android krijgt nieuwe mogelijkheden en design

9292 heeft een nieuwe update uitgebracht van haar openbaar vervoer reisplanner. Hierin is het design grondig aangepakt en heeft het ook enkele nieuwe handige functies erbij gekregen. Een update voor Windows Phone en iOS volgt binnenkort.

9292 is gevormd door de verschillende openbaar vervoersinstanties in Nederland en richt zich op het geven van reisadviezen met het OV. Gisteren had het bedrijf een viering van haar 20 jarige bestaan. Bij deze viering is ook een grote Android update vrijgeven van de 9292 applicatie.

De applicatie is als geheel nieuwe applicatie verschenen in de Play Store. Dit betekent dat je de oude applicatie kunt verwijderen en de nieuwe moet installeren. Omdat de app is uitgebracht als nieuwe app zal je geen update melding krijgen. De app heeft alle mogelijkheden van de oude 9292OV Pro behouden. Zo kun je de laatste werkzaamheden en verstoringen zien, de dichtstbijzijnde haltes en een reis plannen. Bij het plannen van een reis kan je gebruik maken van je huidige GPS positie. Voor de aankomstlocatie kun je kiezen uit bekende locaties (points of interests), stations, een favoriet of handmatig een adres invoeren.

De meest zichtbare verandering is het design die nu veel meer lijkt op de website van 9292.nl. Het design ziet er een stuk frisser en moderner uit. Ook is het nieuwe design sneller in gebruik mede door de nieuwe toegevoegde functionaliteit. Met de nieuwste versie is de applicatie een stuk persoonlijker gemaakt. Zo is er een koppeling gekomen met Mijn 9292. Dit is een soort van cloud-service waarbij je geplande routes op de thuis of werk computer automatisch op de telefoon verschijnen en visa versa. Veel gebruikte locaties en reizen zijn eenvoudig uit Mijn 9292 te halen wat het hele plannen een stuk versneld.

9292 geeft verder aan op hun website dat er binnenkort ook een update te verwachten is voor Windows Phone en iOS. Android gebruikers kunnen de vernieuwde app nu al downloaden via de onderstaande link of QR-code.

9292 voor Android 
9292 voor Android 
9292 voor Android 
9292 voor Android 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Android O naadloze updates

Nooit meer opslagproblemen door Android O naadloze updates lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters