'Documenten over specificaties iSlate komen naar buiten'

De iSlate is al talloze keren uitgelekt en we hebben tientallen geruchten gezien over deze tablet van Apple, maar echte specificaties waren er nog niet. Phone Arena claimt interne documenten van Apple te hebben waar de specs van het ding in staan.

iSlate specs phonearena

De iSlate, eerder bekend als iTablet, is al meerdere malen opgedoken in het geruchtencircuit als nieuwe innovatie van Apple op het gebied van mobiele apparaten. De aankondiging zou op 26 januari zijn en het ding zou een soort grote iPhone worden qua design. Echte specificaties waren echter nog niet beschikbaar, tot gisteren. Toen claimde Phone Arena namelijk documenten te hebben waar de specs van het apparaat in te vinden zijn, waarvan je hiernaast een plaatje kan vinden. Dit zouden interne documenten van Apple zijn over de iSlate, hoewel het natuurlijk maar de vraag is of dat ook echt klopt en of de specificaties ook echt kloppen. Als dat wel zo is, dan wordt de iSlate in ieder geval een geweldig toestel.

Volgens het document krijgt de iSlate een multitouch-scherm met een doorsnede van maar liefst 7 inch. De processor moet 2,26GHz aan kloksnelheid bezitten en daarnaast moet de iSlate 2GB RAM-geheugen krijgen. De hardeschijf zal volgens de geruchten 120GB aan gegevens op kunnen slaan en het ding draait op een nieuwe versie van het Mac OS, genaamd Clouded Leopard. Dit systeem moet een standby-scherm vol widgets krijgen en ook compatibel zijn met de App Store, die op de iPhone al een grote hit bleek te zijn. Natuurlijk heeft de iSlate ook Wi-Fi-verbinding en zijn er een aantal USB-poorten aanwezig volgens het document.

Mac OS X Clouded Leopard specs phonearena

 

Bron: Phone Arena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters