Motorola Milestone kost producent meer dan Nexus One en iPhone 3GS

iSuppli heeft drie van de meest gehypete smartphones van dit moment, de iPhone 3GS, Motorola Milestone en Google Nexus One, uit elkaar gehaald. Het bedrijf kwam tot de conclusie dat de Milestone de duurste van de drie is.

Motorola Milestone

iSuppli richt zich er deels op telefoons uit elkaar te halen en alle kosten die de producent eraan maakt in te schatten en nadat de Apple iPhone 3GS en de Google Nexus One getaxeerd werden kon iSuppli het ook niet laten de Motorola Milestone open te schroeven. Na een volledige analyse van alle onderdelen die het bedrijf binnenin vond, kwam het tot de conclusie dat de Milestone de duurste was van de drie smartphones. Dit is natuurlijk wel de prijs die de producent betaalt om een toestel in elkaar te kunnen zetten, en niet de prijs die de consument uiteindelijk voor het apparaat mag neertellen. Het duurste onderdeel van de Milestone is de 16GB MicroSD-kaart die met het toestel meegeleverd wordt.

De totale som die Motorola neertelt om een Milestone te produceren komt uit op $187,75. Dit is te splitsen in $179,11 aan onderdelen en $8,64 productiekosten. De iPhone 3GS kost inclusief productiekosten slechts $178,96 en voor de Nexus One moet HTC $174,15 neertellen om alle onderdelen op de kop te tikken. Hoe veel de productie van dat toestel kost is nog niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat de onderdelen van de Milestone zo’n vijf dollar duurder zijn dan die voor de Nexus One en de algehele productiekosten voor het toestel $10 hoger uitkomen dan die van de iPhone 3GS.

Motorola Milestone Telekoopwijzer 

Bron: PMP Today

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters