'Opvolger van de LG Arena duikt op'

Bij de Wi-Fi-certificatie is een nieuw toestel van LG opgedoken. Het toestel lijkt de Arena Max te gaan heten, wat erop wijst dat het bedoeld is als opvolger van de Arena. Verder is ook de productcode LU9400 bekend.

LG Arena Max Wi-Fi certification

De LG Arena is een succesvolle telefoon met verkoopcijfers die boven de miljoen uitkomen. Het toestel is met name populair in Europa en doet het ook in ons land goed. LG gaat nu waarschijnlijk, mede door het succes van de Arena, een opvolger uitbrengen. Hoewel er niets officieel bekend is gemaakt dook er een nieuwe telefoon van LG op bij de Wi-Fi-certificatie. Het toestel draagt de naam ‘Arena Max’, wat duidelijk laat zien dat het bedoeld is als opvolger van de eerste Arena. Over de specificaties is weinig bekend, behalve de productcode, die LU9400 is.

Omdat dit toestel de originele Arena lijkt te gaan opvolgen is de verwachting dat het toestel op een eigen besturingssysteem van LG zal draaien, in combinatie met de S-class-interface die kenmerkend is voor LG-toestellen. Wat de verbeteringen zullen zijn is onbekend, maar het feit dat het toestel opduikt bij de Wi-Fi-certificatie betekent dat een release niet ver weg kan zijn. Omdat de originele Arena hier succesvol was zal de opvolger naar verwachting ook hier verschijnen.

Bron: Unwired View

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters