Aandeel LG stijgt 11 procent na lancering G3

Bij LG lijkt alles op rolletjes te lopen sinds het bedrijf zijn nieuwe vlaggenschip presenteerde. De G3 verkoopt in Zuid-Korea veel beter dan de Samsung Galaxy S5 en de aandeelkoers van LG is sindsdien met 11 procent gestegen.

LG G3 koopwijzer

Voor de release van de G3 stond LG’s koers omgerekend op 51,04 euro. Tien dagen later is het aandeel 57,07 euro waard. Waarschijnlijk stijgt het aandeel nog meer als de G3 binnenkort wereldwijd op de markt komt. Meerdere analisten verwachten dat de smartphonedivisie van LG dit kwartaal winst maakt.

Ondertussen heeft LG in een persbericht laten weten dat app-ontwikkelaars aan de slag kunnen met de QuickCircle op de G3. LG heeft het softwarepakket voor ontwikkelaars vandaag vrijgegeven. De LG QuickCircle is een speciaal hoesje waarmee je via het ronde venstertje aan de bovenkant gelijk toegang hebt tot basisfuncties van de smartphone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Quasimodo -

  Ik denk dat de kracht van LG vooral zit in de prijs/prestatie verhouding. Ze leveren het beste toestel van het moment voor een alleszins schappelijke prijs.
  LG is altijd een prijs-vechter geweest.

 2. Timboektoe -

  LG durft itt Samsung te innoveren. Samsung kopieert meestal. Vingerscanner en waterdicht. Daar hebben de meeste consumenten niks mee. Laser autofocus, ois, dunne bezels, grafiet batterij, met vuist selfie maken etc zijn handig.

   1. Timboektoe -

    LG heeft zeker 3 a 4 jaar nodig gehad om zoiets te ontwikkelen. Vroeger veel klachten van consumenten bij uitblijven updates. Volgens LG hebben ze veel van android geleerd door de nexus toestellen. Ik geloof dat ze het ditmaal niet verkeerd aanpakken.

  1. Quasimodo -

   Is geen kwestie van durven. Ik denk dat je Samsung met hun vreemde uitspattingen van hartslag meter en TW tweaks zeker niet kunt ontzeggen dat ze gebrek hebben aan lef. Dat ze als niet nuttig ervaren worden is iets anders.

   Veel van de LG "innovaties" die jij noemt zijn niet bepaald nieuw en zou je LG ook kunnen betichten van kopieer gedrag. Ik zie het als leren van elkaar. Iets waar we allemaal wat aan hebben.

   Neemt niet weg dat de LG het beste toestel is van het moment in mijn ogen.

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters