Aangekondigde applicatiesite Vodafone online

In de reeds eerder aangekondigde application store kunnen abonnees van Vodafone gratis software downloaden voor hun telefoon. De site was een paar weken terug al aangekondigd door een woordvoerder van Vodafone. Met deze aankondiging is de provider de eerste Nederlandse provider die het mogelijk maakt om applicaties gratis te downloaden, eerder kwamen er al buitenlandse telecombedrijven met dit soort sites.

Al deze application stores zijn varianten op de originele App Store van Apple. Ook Samsung heeft aangekondigd een site te gaan lanceren deze maand, hierop zullen 1.100 progamma’s te vinden zijn. Op de site van Vodafone is het gemakkelijk om applicaties voor een specifiek toestel te vinden, je kunt op de ‘Application Manager’ het merk van de telefoon invoeren, waarna gevraagd wordt om ook het model te selecteren. Vervolgens geeft de site dan de beschikbare applicaties weer voor dat type toestel. Veder worden er op de site dingen uitgelegd over de werking van mobiel internet op je toestel en welk abonnement je hiervoor het best kunt nemen

Voorbeelden van software die je kunt vinden op de site van Vodafone zijn: Live Messenger, Music, Vodafone TV, YouTube, ZYB phonebook, travel kid, Google Maps, NOS, ilocal, telegraaf, Pathé en Uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters