Aangekondigde applicatiesite Vodafone online

In de reeds eerder aangekondigde application store kunnen abonnees van Vodafone gratis software downloaden voor hun telefoon. De site was een paar weken terug al aangekondigd door een woordvoerder van Vodafone. Met deze aankondiging is de provider de eerste Nederlandse provider die het mogelijk maakt om applicaties gratis te downloaden, eerder kwamen er al buitenlandse telecombedrijven met dit soort sites.

Al deze application stores zijn varianten op de originele App Store van Apple. Ook Samsung heeft aangekondigd een site te gaan lanceren deze maand, hierop zullen 1.100 progamma’s te vinden zijn. Op de site van Vodafone is het gemakkelijk om applicaties voor een specifiek toestel te vinden, je kunt op de ‘Application Manager’ het merk van de telefoon invoeren, waarna gevraagd wordt om ook het model te selecteren. Vervolgens geeft de site dan de beschikbare applicaties weer voor dat type toestel. Veder worden er op de site dingen uitgelegd over de werking van mobiel internet op je toestel en welk abonnement je hiervoor het best kunt nemen

Voorbeelden van software die je kunt vinden op de site van Vodafone zijn: Live Messenger, Music, Vodafone TV, YouTube, ZYB phonebook, travel kid, Google Maps, NOS, ilocal, telegraaf, Pathé en Uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters