Aangekondigde applicatiesite Vodafone online

In de reeds eerder aangekondigde application store kunnen abonnees van Vodafone gratis software downloaden voor hun telefoon. De site was een paar weken terug al aangekondigd door een woordvoerder van Vodafone. Met deze aankondiging is de provider de eerste Nederlandse provider die het mogelijk maakt om applicaties gratis te downloaden, eerder kwamen er al buitenlandse telecombedrijven met dit soort sites.

Al deze application stores zijn varianten op de originele App Store van Apple. Ook Samsung heeft aangekondigd een site te gaan lanceren deze maand, hierop zullen 1.100 progamma’s te vinden zijn. Op de site van Vodafone is het gemakkelijk om applicaties voor een specifiek toestel te vinden, je kunt op de ‘Application Manager’ het merk van de telefoon invoeren, waarna gevraagd wordt om ook het model te selecteren. Vervolgens geeft de site dan de beschikbare applicaties weer voor dat type toestel. Veder worden er op de site dingen uitgelegd over de werking van mobiel internet op je toestel en welk abonnement je hiervoor het best kunt nemen

Voorbeelden van software die je kunt vinden op de site van Vodafone zijn: Live Messenger, Music, Vodafone TV, YouTube, ZYB phonebook, travel kid, Google Maps, NOS, ilocal, telegraaf, Pathé en Uitzending gemist.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters