'Aankondiging 9 nieuwe Windows Phones vindt plaats op 24 mei'

Microsoft gaat morgen Windows Phone 7 Mango aankondigen, iets dat al lang bekend was. Nu lijkt het erop dat het morgen niet alleen om software zal draaien: Microsoft zal ook de volgende generatie Windows Phones bekend maken volgens een nieuw gerucht.

Windows Phone 7

Negen toestellen zouden morgen hun opwachting maken, alleen nog lang niet klaar voor release. Sterker nog, men beweert dat de toestellen pas in voorbereiding op de feestmaand op de markt zullen komen, ongeveer op hetzelfde moment als de toestellen van vorig jaar dus. Waarom ze dan wel morgen aangekondigd gaan worden is niet duidelijk, want dat kan bijna niet positief zijn voor de verkopen van Windows Phone 7 op korte termijn, die toch al niet zo geweldig schijnen te zijn.

De bron van het gerucht, een tipgever van WMPoweruser, vertelt zelfs al globaal om welke toestellen het gaat. Er zouden 2 HTC-toestellen in de pijpleiding zitten, waarschijnlijk de twee die pas gelekt zijn. Één van de negen toestellen komt uit de stal van Dell, namelijk de Wrigley die uitgerust zal zijn met een 8-megapixelcamera, WVGA-scherm en 1GHz-processor. Ook Acer levert dit keer toestellen. Dat zijn er twee volgens de bron. De laatste vier toestellen komen van Samsung, en hoewel daar weinig over bekend is, meldt de bron wel dat er exemplaren bij zullen zitten die erg op de Galaxy S II lijken.

Of die toestellen inderdaad aangekondigd zullen worden moet uit de aankondiging van morgen blijken. Wat wel zeker is, is dat de volgende belangrijke update van Windows Phone bekend gemaakt zal worden. De precieze details daarvan zijn natuurlijk nog niet bekend, maar er is al wel wat informatie beschikbaar. De heren van TeamHWW hebben daar al een video over gemaakt, die je hier kunt terugkijken.

Bron: WMPoweruser

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters