'Aankondiging 9 nieuwe Windows Phones vindt plaats op 24 mei'

Microsoft gaat morgen Windows Phone 7 Mango aankondigen, iets dat al lang bekend was. Nu lijkt het erop dat het morgen niet alleen om software zal draaien: Microsoft zal ook de volgende generatie Windows Phones bekend maken volgens een nieuw gerucht.

Windows Phone 7

Negen toestellen zouden morgen hun opwachting maken, alleen nog lang niet klaar voor release. Sterker nog, men beweert dat de toestellen pas in voorbereiding op de feestmaand op de markt zullen komen, ongeveer op hetzelfde moment als de toestellen van vorig jaar dus. Waarom ze dan wel morgen aangekondigd gaan worden is niet duidelijk, want dat kan bijna niet positief zijn voor de verkopen van Windows Phone 7 op korte termijn, die toch al niet zo geweldig schijnen te zijn.

De bron van het gerucht, een tipgever van WMPoweruser, vertelt zelfs al globaal om welke toestellen het gaat. Er zouden 2 HTC-toestellen in de pijpleiding zitten, waarschijnlijk de twee die pas gelekt zijn. Één van de negen toestellen komt uit de stal van Dell, namelijk de Wrigley die uitgerust zal zijn met een 8-megapixelcamera, WVGA-scherm en 1GHz-processor. Ook Acer levert dit keer toestellen. Dat zijn er twee volgens de bron. De laatste vier toestellen komen van Samsung, en hoewel daar weinig over bekend is, meldt de bron wel dat er exemplaren bij zullen zitten die erg op de Galaxy S II lijken.

Of die toestellen inderdaad aangekondigd zullen worden moet uit de aankondiging van morgen blijken. Wat wel zeker is, is dat de volgende belangrijke update van Windows Phone bekend gemaakt zal worden. De precieze details daarvan zijn natuurlijk nog niet bekend, maar er is al wel wat informatie beschikbaar. De heren van TeamHWW hebben daar al een video over gemaakt, die je hier kunt terugkijken.

Bron: WMPoweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Kees -

  @ Hans,
  Volgens mij heb je de HTC Mozart dan nog niet gezien, die is toch wel heel aantrekkelijk. Het is dat de Iphone 4 een gadget is, maar in feite is de HTC Mozart aantrekkelijker.
  En ja, ik heb de HTC Mozart al ruim een half jaar in bezit en deze bevalt me uitstekend.

 2. Hans -

  Lijkt me vrij logisch dat WP7 pas interessant gaat worden na de Mango update, zeker voor Nokia omdat zij het zich niet kunnen veroorloven om straks toestellen met minder functionaliteit in de markt te zetten dan wat ze nu met Symbian doen. Ook het uiterlijk van de tot nu toe verschenen WP7 is nou niet bepaald aantrekkelijk te noemen. Lijkt met Nokia wel verandering in te komen.

 3. anoniem -

  WP7 is ook niet wereldwijd gelanceerd. En dat verklaart een groot deel van de tegenvallende verkopen.
  Ook staan de mobieltjesmakers niet echt te springen omdat ze in WP7 weinig kunnen wijzigen.
  Bedenk dat MS 3 jaar ontwikkeling in 1 jaar moet stoppen. Persoonlijk vind ik mango positief en met de hardware en wereldwijde verkoopkanalen van Nokia moeten de verkopen een boost kunnen geven.

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters