Aankondiging HTC 10 op 12 april

HTC heeft bekend gemaakt zijn nieuwe vlaggenschip, de HTC 10, halverwege april officieel bekend gemaakt. Dat zal niet tijdens een klassieke persconferentie gebeuren, maar tijdens een virtueel evenement.

Uitnodigingen voor aankondiging HTC 10

Uitnodiging HTC 10 lanceringHTC heeft recent uitnodigingen verstuurd voor een evenement en dat zo goed als zeker om de HTC 10 draait. Dat meldt Phandroid. Zoals altijd doet de fabrikant geen uitspraken over wat er aangekondigd gaat worden, maar de hashtag #powerof10 die op de uitnodiging staat is weinig verhullend. Het evenement zal plaatsvinden op 12 april en volgens Phandroid enkel een livestream, die gehouden wordt om 2 uur ’s middags Nederlandse tijd.

Nieuw vlaggenschip

De HTC 10 wordt het nieuwe vlaggenschip van HTC, waar al het nodige van bekend is. De smartphone stond eerder bekend onder de naam HTC One M10, maar volgens de nieuwste informatie wordt de naam van het toestel simpelweg 10. HTC lijkt zich vooral op de camera te gaan richten met de 10, zo bleek uit een eerdere teaser. Dat is iets dat HTC met bijna ieder vlaggenschip doet, maar de afgelopen jaren is de fabrikant daar flink mee de mist in gegaan. Het wordt dus spannend of HTC dit jaar de beloften op cameravlak wel waar weet te maken.

Over zowel de specificaties als het ontwerp van de HTC 10 is al veel bekend. De smartphone zou een voorkant krijgen die erg op die van de HTC One A9 lijkt, terwijl de achterkant meer gemeen heeft met de bestaande One M-lijn. De specificaties van het apparaat zijn zoals je die mag verwachten van een hedendaagse topsmartphone. Zo zou het toestel een Snapdragon 820-processor krijgen en voorzien zijn van 4GB werkgeheugen. De opslagruimte bedraagt 32GB en is waarschijnlijk uitbreidbaar met een micro sd-kaartje. Het display zou 5,2 inch groot worden en een Super LCD 5-paneel zijn. Eerder leek dat display net als in de One A9 van amoledtechniek voorzien te worden, maar het lijkt er dus op dat dat niet gaat gebeuren.

HTC 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

OnePlus 5

OnePlus 5 vs OnePlus 3T: dit zijn de vijf belangrijke verschillen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters