Aankondiging HTC 10 op 12 april

HTC heeft bekend gemaakt zijn nieuwe vlaggenschip, de HTC 10, halverwege april officieel bekend gemaakt. Dat zal niet tijdens een klassieke persconferentie gebeuren, maar tijdens een virtueel evenement.

Uitnodigingen voor aankondiging HTC 10

Uitnodiging HTC 10 lanceringHTC heeft recent uitnodigingen verstuurd voor een evenement en dat zo goed als zeker om de HTC 10 draait. Dat meldt Phandroid. Zoals altijd doet de fabrikant geen uitspraken over wat er aangekondigd gaat worden, maar de hashtag #powerof10 die op de uitnodiging staat is weinig verhullend. Het evenement zal plaatsvinden op 12 april en volgens Phandroid enkel een livestream, die gehouden wordt om 2 uur ’s middags Nederlandse tijd.

Nieuw vlaggenschip

De HTC 10 wordt het nieuwe vlaggenschip van HTC, waar al het nodige van bekend is. De smartphone stond eerder bekend onder de naam HTC One M10, maar volgens de nieuwste informatie wordt de naam van het toestel simpelweg 10. HTC lijkt zich vooral op de camera te gaan richten met de 10, zo bleek uit een eerdere teaser. Dat is iets dat HTC met bijna ieder vlaggenschip doet, maar de afgelopen jaren is de fabrikant daar flink mee de mist in gegaan. Het wordt dus spannend of HTC dit jaar de beloften op cameravlak wel waar weet te maken.

Over zowel de specificaties als het ontwerp van de HTC 10 is al veel bekend. De smartphone zou een voorkant krijgen die erg op die van de HTC One A9 lijkt, terwijl de achterkant meer gemeen heeft met de bestaande One M-lijn. De specificaties van het apparaat zijn zoals je die mag verwachten van een hedendaagse topsmartphone. Zo zou het toestel een Snapdragon 820-processor krijgen en voorzien zijn van 4GB werkgeheugen. De opslagruimte bedraagt 32GB en is waarschijnlijk uitbreidbaar met een micro sd-kaartje. Het display zou 5,2 inch groot worden en een Super LCD 5-paneel zijn. Eerder leek dat display net als in de One A9 van amoledtechniek voorzien te worden, maar het lijkt er dus op dat dat niet gaat gebeuren.

HTC 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Nokia 9 render

Fabriek lekt renders Nokia 9: premium Android smartphone lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters