Aankondigingsdatum Samsung Galaxy Note 7 gelekt

Een foto van een uitnodiging voor de aankondiging van de Galaxy Note 7 onthult de aankondigingsdatum van de langverwachte phablet.

Samsung

Binnen enkele maanden gaat Samsung de opvolger van de Galaxy Note 5 aankondigen, de Galaxy Note 7. Ja dat lees je goed, Samsung slaat de Galaxy Note 6 over de nummering van de Note lijn gelijk te brengen met die van de Galaxy S lijn. Binnenkort heb je dus de Galaxy S7 en de Galaxy Note 7. Samsung heeft daar voor gekozen omdat het bedrijf verwarring onder consumenten wil voorkomen. Als consument zou je immers kunnen concluderen dat de Galaxy Note 6 al achterhaald moet zijn omdat er al een Galaxy S7 is. Daarnaast loopt de nummering bij de normale en grotere varianten van de iPhone 6 bijvoorbeeld ook gelijk.

Galaxy Note 7

Dankzij gelekte informatie en geruchten weten we al relatief veel over de phablet. De Galaxy Note 7 heeft een gebogen 5.8-inch Super AMOLED scherm met een resolutie van 1440 x 2560. De Qualcomm Snapdragon 823, een snellere versie van de Snapdragon 820, moet de Note 7 in combinatie met 6GB aan werkgeheugen de krachtigste smartphone op de markt gaan maken. Aan de achterkant van de phablet zit een 12MP camera met een diafragmawaarde van maar liefst f/1.7. Daarnaast wijzen geruchten op een iris scanner, IP68 waterdichtheid en een 4000mAh batterij. Daarnaast gaat Samsung natuurlijk ook met de tijd mee en krijgt de Galaxy Note 7 een USB Type-C port, iets wat de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge niet hebben.

Galaxy Note 7

2 augustus

Een anonieme bron van Phandroid lijkt nu de aankondigingsdatum van de Galaxy Note 7 bevestigd te hebben. Het gaat om een foto van een uitnodiging van het event, waarop duidelijk te lezen is dat het event op 2 augustus plaats zal gaan vinden. Dat betekent dus dat de onthulling nog anderhalve maand op zich laat wachten, maar gezien eerdere geruchten over eind augustus spraken valt het nog relatief mee. Samsung wil waarschijnlijk de phablet zo vroeg mogelijk aankondigen om nog de aandacht te pakken voordat Apple de show steelt met de iPhone 7 Plus.

Bron: Phandroid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters