Aantal pre-orders Samsung Galaxy S7 2,5 keer zo groot als vorig jaar

Samsung Nederland heeft gisteren bekend gemaakt dat zijn nieuwe vlaggenschepen 2,5 keer meer zijn voorverkocht dan vorig jaar met de S6 en S6 Edge. De Galaxy S7 en S7 Edge zijn gisteren officieel in de verkoop gegaan.

RijenGalaxy S7

Er stonden gisteren grote rijen voor Samsung winkels in heel Nederland. De twee nieuwe toestellen van Samsung werden eind februari gepresenteerd in Barcelona en zijn sinds gisteren voor consumenten verkrijgbaar.

Galaxy S7 voorverkoop

Beide toestellen zijn aanzienlijk meer voorverkocht dan in vorige jaren. Dit houdt in dat de koper het geld al betaald voordat het toestel uit is gekomen zodat hij of zij hem als eerste in ontvangst kan nemen. Het is niet erg gek dat de voorverkoop zo’n storm loopt, Samsung gaf een gratis Gear VR aan alle mensen die een van de twee toestellen van tevoren bestelde. De Gear VR is speciaal ontworpen voor Samsung Galaxy-toestellen en kost los zo’n honderd euro. Deze deal heeft kennelijk veel mensen over de streep geholpen met hun aankoopbeslissing.

Galaxy S7 Edge
Galaxy S7 Edge

Voorkeur

Vorig jaar was het enige verschil tussen de S6 en zijn Edge-broer de gebogen rand. Dit jaar heeft Samsung dit anders aangepakt. De Galaxy S7 Edge die honderd euro duurder is, heeft een groter scherm en een grotere batterij. Dit is dus een aantrekkelijkere deal dan vorig jaar met de S6 Edge. Het is dan ook niet gek dat de S7 Edge met 61 procent meer verkopen, populairder is dan de standaard Galaxy S7.

De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn nu te koop voor respectievelijk 699 en 799 euro. Onze review met daarin de eerste ervaringen staat ook al online waarin wij alle voor- en nadelen bespreken van deze gloednieuwe vlaggenschepen.

Bron: Samsung Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy J5 (2017)

Officiële foto’s Samsung Galaxy J5 (2017) en Galaxy J7 (2017) gelekt lees verder

Carl Pei OnePlus 5

OnePlus CEO bevestigt: OnePlus 5 heeft headphone jack lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

‘Zo ziet de extra stevige Samsung Galaxy S8 Active eruit’ lees verder

ov-chip mobiel

Ov-chip mobiel: Je kunt nu met je smartphone inchecken lees verder

Samsung Galaxy Note 8

‘Strakke phablet: dummy Samsung Galaxy Note 8 gespot’ lees verder

iPhone 8 mal

Gelekte iPhone 8 mal suggereert dat toestel groter zal zijn dan iPhone 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters