Acer CloudMobile – Advertorial

De Acer CloudMobile is een echte topper die tot de high-end markt behoort. Dit nieuwe toestel beschikt over alle specificaties die thuis horen bij een high-end smartphone en is toch aantrekkelijk geprijsd.

Laten we beginnen met de populaire Dual-Core 1,5 GHz processor. Deze snelle processor zorgt voor een prettige gebruikerservaring en is daarnaast zuinig in gebruik. Daar staat deze Dual Core 1,5 GHz processor immers om bekend.

De Acer CloudMobile heeft een groot 4,3inch HD IPS scherm met een schermresolutie van 1280×720. Met een pixeldichtheid van 342 ppi (pixel per inch) is het beeld buitengewoon scherp en helder. Acer gebruikt de IPS- (in-plane switching) en “Zero Air Gap”-technologie wat zorgt voor geweldige kleuren en een grotere kijkhoek. Ook zou deze technologie minder van de batterij vergen. De CloudMobile zorgt voor een geweldige kijkervaring wat je ook aan het doen bent. Het afspelen van een HD video is net of je een 3D film bekijkt. Wel de voordelen van een 3D beleving, niet de nadelen van 3D scherm. Dit alles wordt ondersteund door het mobile Dolby 3.0 geluid. Hoe smart wil je zijn met een smartphone?

Foto’s maken doe je met de 8-megapixel camera aan de achterkant. Video’s worden opgenomen in HD kwaliteit in 1080 pixels. Andere functionaliteiten die Acer gebruikt in haar CloudMobile zijn “Live Zoom”, “Zero shutter lag”, “Auto focus” en “Live snapshots”. Altijd makkelijk wanneer je ook foto’s wil maken tijdens je opname van je HD video. Wil je totaal iets anders, dan ga je aan de slag met video-bellen of je maakt panorama foto’s in HD kwaliteit.

Is de Acer CloudMobile wel klaar voor de toekomst? Kan je bijvoorbeeld binnenkort ook betalen met je CloudMobile smartphone? Ja, ook daar heeft Acer aangedacht. De CloudMobile is dankzij de ingebouwde NFC chip helemaal voorbereid hierop. Ook HD-Voice (“Wideband Voice”) wordt ondersteund. Deze technologie maakt het mogelijk om beter en natuurlijk stemgeluid tijdens een telefoongesprek te laten horen. Dit wordt versterkt met de ingebouwde dubbele microfoon van de CloudMobile die ruis onderdrukt tijdens het bellen.

Andere toepassingen die in de toekomst niet meer weg te denken zijn, is het hebben van een eigen cloud-service. Acer vult dit smart in met haar eigen cloudservice: AcerCloud. Acer biedt deze cloudservice gratis aan met een onbeperkte datalimiet. Je kunt maximaal 32 apparaten toevoegen aan je AcerCloud-service waarvan maximaal 8 niet-Acer producten. Oftewel, gooi niet je smart-TV weg, maar voeg deze toe aan je eigen cloudservice. Met AcerCloud heb je altijden overal draadloos toegang tot je foto’s, muziek, video’s en documenten. Een gevoel van vrijheid dat je leven verrijkt.

De Acer CloudMobile is een bekroond toestel. De CloudMobie heeft een aantal prijzen in de wacht gesleept, waaronder de IF Design Award 2012, de Computex Best Design 2012 en de Computex Design & Innovation 2012. Met de zachte rondingen en aangename textuur is de CloudMobile onweerstaanbaar.

Naast het mooie design kan je alles met de Acer CloudMobile wat je mag verwachten van een high-end smartphone. Daarbij is die zeer goed betaalbaar. Hier word je wijzer van!

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters