Acer introduceert de Liquid Jade 2, Liquid Zest 4G met Android 6.0

Acer heeft op het Mobile World Congress de Liquid Jade 2 en de Liquid Zest 4G met Android 6.0 erop geïntroduceerd. De nieuwe telefoons krijgen weer een zacht prijsje mee.

Stevige specificaties voor de Acer Liquid Jade 2

Acer Liquid Jade 2

De nieuwe Acer Liquid Jade 2 heeft veel weg van zijn voorganger, de Liquid Jade. Toch heeft de fabrikant het toestel een belangrijke update gegeven. Zo heeft de smartphone nu een 5.5-inch scherm mee gekregen met een Full HD-resolutie. Ook is de processor en de ram er flink op vooruit gegaan. De Snapdragon 808-processor beschikt over zes kernen die geklikt zijn op 1.8GHz. De ram is verhoogd naar 3GB en het opslaggeheugen is 32GB groot.

21-megapixelcamera met 4K-video

Wat verder opvalt aan de Liquid Jade 2 is dat de camera nu 21-megapixels sterk is. De camera kan daarnaast in 4K video-opnames maken en beschikt over twee LED’s om zo ook in het donker goede foto’s te kunnen nemen. De camera aan de voorkant is 8 megapixels sterk en kan in Full HD video’s schieten. De Liquid Jade 2 heeft ook 4G-ondersteuning en FM Radio mee gekregen van Acer.

Goedkope Acer Liquid Zest met 4G

Acer Liquid Zest 4G

De Acer Liquid Zest 4G is een nieuwe goedkope smartphone van de fabrikant. Het toestel heeft qua uiterlijk veel weg van de Liquid Jade 2. Qua specificaties moet hij wel wat inleveren. Zo heeft het toestel een 5-inch scherm met een 720p-resolutie mee gekregen. Er zit een 1.3GHz quadcore-processor in de smartphone en 1.5GB aan ram. De camera aan de achterkant is 8 megapixels sterk en aan de voorkant 5 megapixels. De telefoon ondersteunt ook 4G, al zal er ook een variant uitkomen zonder 4G-ondersteuning.

Adviesprijzen

Adviesprijzen voor de Acer Liquid Jade 2 en de Acer Liquid Zest 4G zijn voor Nederland nog niet bekend. De verwachting is dat ze respectievelijk 300 en 149 euro gaan kosten. Ook leverdata zijn nog onduidelijk. Wel is duidelijk dat beide telefoons gelijk worden geleverd met Android 6.0 Marshmellow met daar overheen Acer’s eigen UI.

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters