Acer kondigt beTouch E210 aan met Android en qwerty

Acer heeft vandaag tijdens de Consumer Electronics Show de beTouch E210 aangekondigd. Dit toestel zal de E130 opvolgen en heeft onder andere Android 2.2 en een qwerty-toetsenbord.

Acer beTouch E210

De Android-versie die het toestel van Acer meegekregen heeft is verder weinig aangepast en je zult dan ook ongeveer de interface krijgen die we van de Nexus One kennen. Alleen dan wel in landschapsmodus, want om het toetsenbord in te passen heeft Acer het scherm een kwartslag gedraaid. Dat scherm is met zijn doorsnede van 2,6 inch overigens iets groter dan gemiddeld voor dit soort toestellen.

De specificaties van de beTouch E210 zijn zoals we gewend zijn van een mid-range Android-telefoon. Zo ondersteund het toestel HSDPA, Wi-Fi en GPS. De camera heeft een resolutie van 3,2 megapixels en natuurlijk kun je er een MicroUSB-kaartje, -kabeltje en 3,5mm plug in kwijt.

Onder de motorkap bevindt zich 512MB ROM- en 256MB RAM-geheugen. De processor waar het toestel op loopt is niets om over naar huis te schrijven: het gaat om een ST Ericsson PNX6715, die geklokt is op 416MHz. Over de prijs en de beschikbaarheid van de beTouch E210 is nog niets bekend.

Bron: SlashGear

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters