Acer kondigt beTouch E210 aan met Android en qwerty

Acer heeft vandaag tijdens de Consumer Electronics Show de beTouch E210 aangekondigd. Dit toestel zal de E130 opvolgen en heeft onder andere Android 2.2 en een qwerty-toetsenbord.

Acer beTouch E210

De Android-versie die het toestel van Acer meegekregen heeft is verder weinig aangepast en je zult dan ook ongeveer de interface krijgen die we van de Nexus One kennen. Alleen dan wel in landschapsmodus, want om het toetsenbord in te passen heeft Acer het scherm een kwartslag gedraaid. Dat scherm is met zijn doorsnede van 2,6 inch overigens iets groter dan gemiddeld voor dit soort toestellen.

De specificaties van de beTouch E210 zijn zoals we gewend zijn van een mid-range Android-telefoon. Zo ondersteund het toestel HSDPA, Wi-Fi en GPS. De camera heeft een resolutie van 3,2 megapixels en natuurlijk kun je er een MicroUSB-kaartje, -kabeltje en 3,5mm plug in kwijt.

Onder de motorkap bevindt zich 512MB ROM- en 256MB RAM-geheugen. De processor waar het toestel op loopt is niets om over naar huis te schrijven: het gaat om een ST Ericsson PNX6715, die geklokt is op 416MHz. Over de prijs en de beschikbaarheid van de beTouch E210 is nog niets bekend.

Bron: SlashGear

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters