Acer kondigt haar Liquid Android-telefoon aan

Acer heeft vandaag zijn Liquid-telefoon voorgesteld. De telefoon draait op het Android-OS en heeft een snelle 1GHz Snapdragon-processor. Volgens Acer wordt het de eerste Android-telefoon die met een Snapdragon-processor op de markt verschijnt.

Acer F1De laatste tijd wordt er steeds meer bekend over Android-telefoons die op een snelle Snapdragon-processor draaien. Acer claimt dat het de eerste zal zijn die een telefoon gebaseerd op Qualcomm’s Snapdragon-platform zal lanceren. Vandaag kondigde het bedrijf de Liquid aan. Het toestel draait op een 1GHz-processor en zal voorzien worden van de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem; versie 1.6 Donut. De processorkracht kan het toestel goed gebruiken. De Liquid zal voorzien worden van een scherm met WVGA-resolutie. Verder maakt Acer niets bekend over de specificaties. Ook plaatjes ontbreken. Eerder zagen we al dat Acer de F1, of neoTouch, uit gaat brengen, welke ook op een 1GHz Snapdragon-processor gaat draaien. Dit toestel bevat een 3,8 inch scherm, en de verwachting is dat de Liquid ook over een dergelijke schermgrootte zal beschikken.

Acer zal voor de Liquid ook een aantal specifieke functies ontwikkelen. Zo wil het bedrijf “usermanagement” verbeteren door de gebruiker het batterijverbruik beter te laten beheren. Daarnaast zal de Liquid gemakkelijk toegang krijgen tot bookmarks en entertainment. Ook de camera-functie wordt door Acer onder handen genomen. Op de Liquid zul je kunnen geotaggen en meer instelmogelijkheden hebben dan de standaard Android-camera. Het programma Spinlets wordt meegeleverd waarmee muziek en video gestreamed kan worden. Ook worden sociale netwerken gebundeld zodat je er gemakkelijk toegang tot hebt. Veel van de genoemde extra functies vinden we al terug in de Android-telefoons van HTC. Een releasedatum wordt door Acer niet bekendgemaakt.

Bron: Acer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters