Acer kondigt reeks nieuwe Liquid-smartphones aan

Acer heeft op de computerbeurs Computex in Taiwan een reeks nieuwe smartphones aangekondigd: de Liquid E600, Liquid E700, Liquid Jade en Liquid Z200.

Acer Liquid E3 hoofdfoto

De E600, E700 en Z200 zijn verkrijgbaar vanaf augustus, zo schrijft Acer in een persbericht. De Liquid Jade, die in combinatie met smartwatch Liquid Leap op de markt komt ook rond die tijd. Acer schrijft dat de Jade en Leap in het derde kwartaal op de markt komen.

Het is de eerste smartwatch die Acer op de markt heeft. De horloge krijgt notificaties binnen en heeft onder andere een fitnessapplicatie. De Liquid Jade krijgt een vijf inch IPS HD-scherm en onder andere een 13 MP-camera.

De Liquid E700 krijgt hetzelfde scherm als de Jade. Volgens Acer is de E700 bedoelt voor globetrotters die een toestel willen hebben met een batterij die lang meegaat. “Om gelijke tred te houden met hun drukke levensstijl. De Acer Liquid E700 is goed voor 60 dagen stand-by, 12 uren video afspelen, 100 uren muziek of 24 uur gesprekstijd”, schrijft Acer. De batterij heeft een inhoud van 3500 mAh.

De Acer Liquid E600 ondersteunt 4G en heeft net als de eerder genoemde smartphones een 5 inch IPS HD-scherm. Acer geeft van de E600 iets meer specificaties prijs. Zo krijgt het toestel een vierkernige processor. Ook levert Acer software mee van eigen makelij en een eigen UI.

Tot slot komt Acer met de Liquid Z200, waarvan wel specificaties bekend zijn. Het toestel krijgt een 4 inch WVGA-scherm met een resolutie van 800×480 pixels. Het apparaat heeft een tweekernige processor die 1 GHz klokt en 512 MB aan ram. Er is 4 GB beschikbaar voor opslag wat uit te breiden is met een microSD-kaart. De camera schiet foto’s in 2 MP en de batterij van 1300 mAh is verwijderbaar.

Acer heeft bij geen van de nieuwe telefoons de adviesprijs kenbaar gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters