Acer kondigt reeks nieuwe Liquid-smartphones aan

Acer heeft op de computerbeurs Computex in Taiwan een reeks nieuwe smartphones aangekondigd: de Liquid E600, Liquid E700, Liquid Jade en Liquid Z200.

Acer Liquid E3 hoofdfoto

De E600, E700 en Z200 zijn verkrijgbaar vanaf augustus, zo schrijft Acer in een persbericht. De Liquid Jade, die in combinatie met smartwatch Liquid Leap op de markt komt ook rond die tijd. Acer schrijft dat de Jade en Leap in het derde kwartaal op de markt komen.

Het is de eerste smartwatch die Acer op de markt heeft. De horloge krijgt notificaties binnen en heeft onder andere een fitnessapplicatie. De Liquid Jade krijgt een vijf inch IPS HD-scherm en onder andere een 13 MP-camera.

De Liquid E700 krijgt hetzelfde scherm als de Jade. Volgens Acer is de E700 bedoelt voor globetrotters die een toestel willen hebben met een batterij die lang meegaat. “Om gelijke tred te houden met hun drukke levensstijl. De Acer Liquid E700 is goed voor 60 dagen stand-by, 12 uren video afspelen, 100 uren muziek of 24 uur gesprekstijd”, schrijft Acer. De batterij heeft een inhoud van 3500 mAh.

De Acer Liquid E600 ondersteunt 4G en heeft net als de eerder genoemde smartphones een 5 inch IPS HD-scherm. Acer geeft van de E600 iets meer specificaties prijs. Zo krijgt het toestel een vierkernige processor. Ook levert Acer software mee van eigen makelij en een eigen UI.

Tot slot komt Acer met de Liquid Z200, waarvan wel specificaties bekend zijn. Het toestel krijgt een 4 inch WVGA-scherm met een resolutie van 800×480 pixels. Het apparaat heeft een tweekernige processor die 1 GHz klokt en 512 MB aan ram. Er is 4 GB beschikbaar voor opslag wat uit te breiden is met een microSD-kaart. De camera schiet foto’s in 2 MP en de batterij van 1300 mAh is verwijderbaar.

Acer heeft bij geen van de nieuwe telefoons de adviesprijs kenbaar gemaakt.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters