Acer Liquid Gallant – Advertorial

De nieuwe Acer Liquid Gallant is een topper vanwege zijn grote 4.3-inch display. De beelden worden prachtig, duidelijk en helder weergegeven.

Het bekijken van foto’s en video’s en het surfen op het internet wordt zo een mooie beleving. De sproeten op iemands huid, het schuim op de golven, de kleine lettertjes, alles is zichtbaar!

De Liquid Gallant is snel dankzij de krachtige 1GHz processor en wordt standaard geleverd met het besturingssysteem Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De Liquid Gallant is uitgevoerd met nuttige functies zoals dubbele SIM-kaarten, Swype-tekstinvoer en Face Unlock. Swype dat kent iedereen; typen is snel maar swypen is nog sneller. En met Face Unlock blijft alles veilig totdat je gezicht is herkend.

Naast het mooie scherm heeft de Liquid Gallant ook een camera om van te smullen. Snelle kiekjes worden goede foto’s dankzij de automatische scènedetectie en touchfocus van de Liquid Gallant. Maak de mooiste foto’s met superrealistische HDR, verfraaiingseffecten, de panoramastand en gezichtsdetectie – stuk voor stuk leuke toepassingen! Met de multihoekweergave fotografeert u een scène vanuit meerdere hoeken en bekijkt u al die scènes als één foto door ze met je vinger te draaien.

Wat je niet vaak ziet, is dat een smartphone van dit kaliber wordt uitgevoerd met 2 sloten voor 2 sim-kaarten. De Liquid Gallant Duo is de dual-sim variant. Met twee simkaarten kan je flexibel omgaan met je abonnement en bijvoorbeeld op reis flink geld besparen. De contacten van beide simkaarten kunnen worden gecombineerd, zodat je eenvoudig met iedereen contact kunt houden. Dankzij de meegeleverde management-tool zal je effciënt je inkomende- en uitgaande berichten kunnen beheren over je 2 sim-kaarten. Handig van Acer.

Zoals al eerder gemeld, is de Liquid Gallant uitgerust met het gebruiksvriendelijke besturingssysteem Android 4.0 ICS. Met slimme functies zoals Data Usage Manager ben je in staat om gemakkelijk je telefoonrekening in de gaten te houden. Dankzij de Recent Apps-knop wordt multitasken kinderspel, het formaat van de widgets kan nu worden gewijzigd en zo zijn er nog talrijke toepassingen.

De Acer Liquid Gallant is een volwaardige smartphone waar alles op zit wat je mag verwachten van een high-end smartphone en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De grote kracht van de Liquid Gallant is toch wel de combinatie van het grote scherm en haar zeer scherpe prijs. Deze combinatie maakt hem ijzersterk! Voor iets minder dan 200 euro ben je al eigenaar van deze complete smartphone.

Acer Liquid Gallant
OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters