Acer Liquid X2 biedt plaats voor drie simkaarten

Acer heeft een nieuwe smartphone aangekondigd waarmee het zijn pijlen richt op zakenmensen die vaak op werkbezoek moeten. Het gaat om de Liquid X2, die ruimte biedt voor maar liefst drie simkaarten.

Acer Liquid X2

Dit meldt de fabrikant op Twitter. Daarnaast heeft de Liquid X2 een hele grote batterij, met een inhoud van maar liefst 4000 mAh. De Liquid X2 beschikt daarnaast over een 64 bit-processor die acht kernen heeft. Andere specificaties zijn een 13-megapixelcamera aan zowel de voor- als achterkant.

Veel meer informatie over de smartphone ontbreekt nog. Wel zijn er foto’s van de smartphone. Hierop is te zien dat de Acer Liquid X2 verkrijgbaar zal zijn in het zwart, wit, blauw, rood en waarschijnlijk ook goud. Het is alleen nog onbekend wanneer de smartphone verkrijgbaar is, of hij naar Nederland komt en wat voor adviesprijs Acer ophangt aan de Liquid X2.

Op hetzelfde evenement heeft Acer ook een smartband aangekondigd. Deze Liquid Leap Fit is waterdicht en beschikt over een aanraakscherm met een formaat van 1 inch. Daarnaast zit er een hartslagmeter in de polsband en kun je de bandjes verwisselen.

Acer brengt daarnaast een hele reeks Windows 10-apparaten op de markt, van smartphones en tablets tot computers. Meer concrete informatie hierover ontbreekt nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Patrick Versfeld -

    Goed dat Acer zit richt op de zakelijke markt. Probleem is wel de veiligheid van hun devices. Er komen namelijk maar weinig updaten voor uit. Kijk bv naar de e3 Dual sim. Geen update naar Android 5.0.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters