Acer Liquid X2 biedt plaats voor drie simkaarten

Acer heeft een nieuwe smartphone aangekondigd waarmee het zijn pijlen richt op zakenmensen die vaak op werkbezoek moeten. Het gaat om de Liquid X2, die ruimte biedt voor maar liefst drie simkaarten.

Acer Liquid X2

Dit meldt de fabrikant op Twitter. Daarnaast heeft de Liquid X2 een hele grote batterij, met een inhoud van maar liefst 4000 mAh. De Liquid X2 beschikt daarnaast over een 64 bit-processor die acht kernen heeft. Andere specificaties zijn een 13-megapixelcamera aan zowel de voor- als achterkant.

Veel meer informatie over de smartphone ontbreekt nog. Wel zijn er foto’s van de smartphone. Hierop is te zien dat de Acer Liquid X2 verkrijgbaar zal zijn in het zwart, wit, blauw, rood en waarschijnlijk ook goud. Het is alleen nog onbekend wanneer de smartphone verkrijgbaar is, of hij naar Nederland komt en wat voor adviesprijs Acer ophangt aan de Liquid X2.

Op hetzelfde evenement heeft Acer ook een smartband aangekondigd. Deze Liquid Leap Fit is waterdicht en beschikt over een aanraakscherm met een formaat van 1 inch. Daarnaast zit er een hartslagmeter in de polsband en kun je de bandjes verwisselen.

Acer brengt daarnaast een hele reeks Windows 10-apparaten op de markt, van smartphones en tablets tot computers. Meer concrete informatie hierover ontbreekt nog.

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters