Acer Liquid Z2 – Advertorial

Acer een merk dat zich onderscheidt op basis van innovatie, design en prijs/kwaliteit verhouding heeft de Acer Liquid Z2 geïntroduceerd.

De Acer Liquid Z2 Duo, die sinds kort in Nederland te koop is bij onder andere Kijkshop, Phone House, Bart Smit en andere vooraanstaande retailers. Deze dual-SIM smartphone Liquid Z2 is verkrijgbaar voor €99 na €30 cash-back en is eventueel gratis met een aantal abonnementen op dit moment verkrijgbaar in de markt. Met de Acer Liquid Z2 Duo heb je een smartphone die draait op de nieuwste versie van Android en is voorzien van een 1GHz processor, SRS Sound-ondersteuning én een 3,5 inch beeldscherm.

Acer heeft gekozen om het toestel te voorzien van een solide design dat stevig aan voelt, perfect is afgewerkt, met oog voor design. Door zijn beperkte formaat is de Liquid Z2 Duo gemakkelijk met één hand te gebruiken en past deze moeiteloos in je broekzak.

Aan de achterzijde van de Acer Liquid Z2 Duo zit niet alleen de camera, maar óók nog eens een speaker. Acer heeft het toestel voorzien van SRS Sound, en het mag gezegd worden: de geluidskwaliteit is optimaal! Het geluid dat de Liquid Z2 Duo produceert is verrassend helder, zeker gezien de prijs van het toestel. Ga je veel muziek luisteren dan heb je nog steeds meer aan een goed setje oordopjes, maar als je even snel een MP3 of video wil delen met vrienden dan is de audio-output van de Liquid Z2 Duo verrassend goed.
De Acer Liquid Z2 draait op een vrijwel onaangepaste versie van Android 4.1 Jelly Bean. Dat is wel zo prettig: Android draait soepel en vlekkeloos, door weinig extra’s toe te voegen is Acer ervan overtuigd dat Android snel in gebruik blijft.

Een aantal extra functionaliteiten zijn ingebouwd voor een optimale gebruikerservaring: via de notificatiebalk zijn enkele Quick Settings terug te vinden, waarmee je gemakkelijk aanpassingen kunt maken aan onder andere de helderheid en netwerkverbindingen. Ook is er Quick Menu, een speciale versie van je home-screen met grotere knoppen. Quick Menu is vooral bedoeld voor mensen die nog weinig ervaringen hebben met smartphones.

De Liquid Z2 Duo presteert optimaal in zijn segment. Android draait soepel je kunt alle acties uitvoeren die je van een smartphone mag verwachten in deze klasse. De 1GHz processor zorgt voor degelijke prestaties. Verder biedt het toestel prima connectiviteit met ondersteuning van Wi-Fi, 3G, HSDPA, GPS en Bluetooth 3.0.
Zoals de naam al aangeeft ondersteunt de Acer Liquid Z2 Duo ook dual-SIM. Dat betekent dat je er twee SIM-kaarten in kunt plaatsen: handig als je bijvoorbeeld aparte SIM-kaarten hebt voor werk en privé. Je bent op beide SIM-kaarten altijd bereikbaar, en als je iemand opbelt of SMS’t kun je in speciale Android-menu’s gemakkelijk kiezen met welke SIM-kaart je die actie wil uitvoeren.

De Acer Liquid Z2 Duo is een topmodel in zijn klasse. Acer heeft met de Liquid Z2 Duo een toestel geïntroduceerd met de juiste prijs/kwaliteitverhouding in zijn segment. Alles wat je van een smartphone mag verwachten vindt je terug in de Acer Liquid Z2 Duo.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters