Acer Liquid Z3 Duo nu voor 99 euro met gratis flipcover en zes maanden GRATIS data – ADV

Voor € 99 ontvang je een Acer Liquid Z3 met 6 maanden data tegoed en een flipcover. De ideale aanbieding voor als je nergens aan vast wilt zitten en je wilt besparen op je telefoonkosten!

Ben jij toe aan nieuwe mobiele telefoon of smartphone en wil je graag alle vrijheden die bij een prepaid pakket horen? Kies dan voor zes januari 2014 voor de volgende unieke actie! Schaf in de Simyo telefoonshop een Acer Liquid Z3 Duo (zwart of wit) aan voor € 99 en ontvang zes maanden gratis 250 MB aan datategoed en de gratis flipcover ter waarde van € 19,95.

Simyo levert de Liquid Z3 met een simkaart. Op de simkaart staat € 42,- beltegoed. Dit staat gelijk aan zes maanden lang een internetbundel van 250 MB met een downloadsnelheid van 1,0 Mbps en een uploadsnelheid van 0,386 Mbps. Het voordeel van Simyo is dat je gebruik maakt van het betrouwbare KPN netwerk en je betaalt per seconde met een minimum van één minuut. Je hebt geen starttarief en in vergelijking met andere prepaid aanbieders heeft Simyo een lager tarief per minuut en per sms. Ook is de klantenservice gratis bereikbaar vanaf je nieuwe Simyo nummer.

Acer Liquid Z3 Duo

De Acer Liquid Z3 Duo is een compacte en betaalbare alleskunner die geleverd wordt in de kleuren zwart en wit. De krachtige dual-core processor zorgt voor snelle prestaties waardoor je optimaal kan genieten. Het ingebouwde 3,5 inch aanraakscherm geeft direct toegang tot een ruime reeks aan interactieve mogelijkheden in het snelle en eenvoudige Android 4.2 menu. Je kunt naar eigen inzicht een groot aantal applicaties installeren, video’s bekijken, foto’s maken en de laatste nieuwtjes doorgeven aan je vrienden of familie via Facebook, Whatsapp en Twitter. De Liquid Z3 heeft een dual-SIM kaartslot waardoor je twee verschillende SIM-kaarten kan plaatsen die allebei actief zijn. Ervaar het gemak van twee SIM-kaarten in één telefoon.

Frequente internetgebruikers zullen na ontvangst van de Liquid Z3 direct genieten van de ondersteuning voor snelle dataverbindingen via WiFi en HSPA+ (tot 21 Mbps). Deze verbindingen zorgen ervoor dat webpagina’s en gestreamde media enorm snel worden weergegeven op het heldere touchscreen. Je favoriete webadressen vul je trouwens in via het ingebouwde virtuele toetsenbord met swype-invoer. Voor meer info over deze alleskunner verwijzen we je graag naar de website van Acer.

Simyo Acer Liquid Z3 duo

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters