Acer maakt haar Iconia Tab A700 officieel

Fabrikant Acer heeft haar krachtige tablet genaamd de Iconia Tab A700 officieel gemaakt. De tablet beschikt over een quadcore-processor van Nvidia en heeft daarnaast een 1080p-touchscreen mee gekregen.

Acer Iconia Tab A700

Fabrikant Acer heeft haar eerste quadcore-tablet bekend gemaakt tijdens de CES-beurs in Amerika. De tablet, die officieel nog geen naam heeft, zal vermoedelijk door het leven gaan als de A700. De tablet beschikt over indrukwekkende specificaties waarbij de processor en het scherm de grootste eye catchers zijn. Zo heeft de tablet een 10.1-inch touchscreen met een resolutie van 1920×1200 pixels. Dit is iets groter dan 1080p, maar Acer noemt het voor het gemak gewoon een FullHD 1080p touchscreen.

De processor van de tablet is de nieuwe Nvidia Tegra 3 die zijn werk op maximaal 1.4GHz doet. Deze processor vinden we ook terug in de net gelanceerde Asus Transformer Prime. De tablet zal gelijk uitgerust zijn met Android 4.0 en heeft ook een eigen skin van Acer mee gekregen bovenop de software. De fabrikant heeft nog niet bekend gemaakt wanneer de tablet uit zal gaan komen en wat de exacte specificaties zullen zijn.

Acer Iconia Tab A700

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters