Acer presenteert Windows 8-tablets

Acer heeft twee Windows 8-tablets gepresenteerd op de Computexbeurs in Aziƫ. De apparaten hebben een diameter van respectievelijk 11,6 en 10,1 inch. De kleinste van de twee kan in een dock met toetsenbord worden gezet.

Acer presenteert WIndows 8-tablets  0011iconia w510 02 gallery post 475x400

De Iconia W700 en de Iconia W510 zijn geschikt voor multitouch met tien vingers. De W700 krijgt een cradle waarin het apparaat op twintig en zeventig graden kan worden neergezet. Acer meldt dat deze grote tablet acht uur lang doet met een acculading. Het apparaat heeft drie usb-poorten en Dolby Home Theater-ondersteuning. De tablet gaat 999 dollar kosten. Voor die prijs krijg je een scherm met 1080p-resolutie.

De kleinere W510 heeft eveneens een 1080p IPS-display. Hierbij levert Acer desgewenst een dock met keyboard, waardoor de tablet in een soort netbook kan veranderen. Het dock heeft ook een accu en kan de tablet opladen, net zoals nu met de Transformer Prime. Daardoor is het apparaat achttien uur te gebruiken. Deze tablet gaat 800 dollar kosten.

Over de datum waarop de apparaten in de Europese winkels komen te liggen, is nog niets losgelaten.

Acer heeft ook enkele netbooks gepresenteerd met touchscreens, die ook op Windows 8 lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. djbosanac -

    ik vind het wel vet eruit zien zo'n tablet.
    Heb er geen grote vertrouwen in, dat dit goed ga lopen. $1000,- voor een tablet is verschrikkelijk veel, als je ook gewoon laptops hebt voor die prijs.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters