Acer tablets krijgen prijzen en releasedata in Engeland

Acer brengt drie tablets uit in Engeland, wat meestal betekent dat Nederland niet ver kan achterblijven. De tablets zijn voorzien van prijskaartjes en releasedata.

Acer A100 Iconia

Van de drie tablets is er eentje die in Nederland ook al een prijs en releasedatum heeft gekregen. Bij Dynabyte staat de Iconia A100 al op de site voor 499 euro en dat apparaat wordt daar volgende maand verwacht.

Deze 7 inch tablet kost in Engeland 329 pond en is daar pas in mei beschikbaar. Er staat Android Honeycomb 3.0 op en deze tablet kan alleen via WiFi het internet op; er kan geen simkaart in. De 3G-versie zou een maand later komen en honderd pond meer kosten. De tablet is voorzien van een Tegra 2 processor.

De Engelsen worden voorts verblijd met de Acer Iconia A500 voor 449 pond. Die biedt een scherm van 10 inch en die komt naar Engelse winkels vanaf 8 april. De A501 is de 3G-versie van deze tablet, en die wordt een maand later verwacht voor honderd pond meer. OOk hierin zit een Tegra 2 processor die het apparaat de voor Honeycomb benodigde snelheid moet geven.

Voorts komt Acer met een Windows 7 tablet, de W500. Dit is ook een 10 inch tablet die wat dikker is dan zijn Androidbroertje. De prijs is echter hetzelfde voor de WiFi-versie: 449 pond. Je kunt er een toetsenbord met dockingstation bij krijgen en dan kost het apparaat 529 pond. Ook deze tablet komt op 8 april in de winkels.

Bron: Unwired View

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters