Acer tablets krijgen prijzen en releasedata in Engeland

Acer brengt drie tablets uit in Engeland, wat meestal betekent dat Nederland niet ver kan achterblijven. De tablets zijn voorzien van prijskaartjes en releasedata.

Acer A100 Iconia

Van de drie tablets is er eentje die in Nederland ook al een prijs en releasedatum heeft gekregen. Bij Dynabyte staat de Iconia A100 al op de site voor 499 euro en dat apparaat wordt daar volgende maand verwacht.

Deze 7 inch tablet kost in Engeland 329 pond en is daar pas in mei beschikbaar. Er staat Android Honeycomb 3.0 op en deze tablet kan alleen via WiFi het internet op; er kan geen simkaart in. De 3G-versie zou een maand later komen en honderd pond meer kosten. De tablet is voorzien van een Tegra 2 processor.

De Engelsen worden voorts verblijd met de Acer Iconia A500 voor 449 pond. Die biedt een scherm van 10 inch en die komt naar Engelse winkels vanaf 8 april. De A501 is de 3G-versie van deze tablet, en die wordt een maand later verwacht voor honderd pond meer. OOk hierin zit een Tegra 2 processor die het apparaat de voor Honeycomb benodigde snelheid moet geven.

Voorts komt Acer met een Windows 7 tablet, de W500. Dit is ook een 10 inch tablet die wat dikker is dan zijn Androidbroertje. De prijs is echter hetzelfde voor de WiFi-versie: 449 pond. Je kunt er een toetsenbord met dockingstation bij krijgen en dan kost het apparaat 529 pond. Ook deze tablet komt op 8 april in de winkels.

Bron: Unwired View

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Robin -

    Volgens mij staat er een foutje in het bericht. De A500 zal voor EUR 499,- in de winkels liggen. De A100 is de 7" tablet en deze zal voor EUR 349,- in de winkels liggen.

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters