Acht nieuwe Samsungs lekken uit

Vandaag zijn acht nieuwe Samsung-toestellen uitgelekt die pas over twee weken bekendgemaakt worden. Het gaar hier om een nieuwe mid-range modellen en paar low-end toestellen.

Samsung zal over twee weken tijdens het MWC een hoop nieuwe producten gaan aankondigen. All About Phones zal hierbij aanwezig zijn in Barcelona, live verslag doen en als eerste de foto’s publiceren van de nieuwe toestellen. Volgens de geruchten zal Samsung allereerst een 12-megapixeltoestel introduceren hoewel ze het mid-range- en low-endsegment niet achterwege laten. Zo zal Samsung minstens acht nieuwe toestellen introduceren die bedoeld zijn voor beide segmenten. Als eerst krijgen we de Samsung S5050 dat een mid-range-model zal zijn. Het wordt een Quad-band-toestel met EDGE-internetverbinding en een 3,2-megapixelcamera. Daarnaast zal er Bluetooth, FM-radio en een Micro-SD-kaart op zitten. Daarnaast komt ook nog een candybarmodel voor de mid-range-markt in de vorm van de C5212. Dit toestel zal nagenoeg dezelfde specificaties hebben, alleen de camera is wat slechter bedeeld met zijn 1,3 megapixels.

Ook zal er nóg een candybar toestel worden geïntroduceerd, de S3310. Dit toestel heeft een 2-megapixelcamera, EDGE internet en Bluetooth 2.1. Het toestel beschikt tevens over een Micro-SD-slot en FM-radio. De overige vijf toestellen behoren allemaal tot de low-end categorie en zullen waarschijnlijk als prepaidtoestellen door het leven gaan. Prijzen zijn nog niet bekend en levertijden evenmin. Echter kunnen we er vanuit gaan dat we over twee weken live foto’s hebben van deze toestellen geschoten door All About Phones.

samsung-s5050

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters