Achterkant Meizu smartwatch toont zich in gelekte foto

Vorig maand verschenen er al een aantal foto’s van de nog niet aangekondigde smartwatch van Meizu. Vandaag toont de achterkant van de smartwatch zich nu ook in een gelekte foto.

Meizu

Meizu smartwatch achterHoewel Meizu vooral in China bezig is met het verkopen van smartphones (iets wat ze nog niet doen in Europa) zijn er toch al wel wat mensen in Europa die een Meizu-smartphone hebben. Bij All About Phones hebben we een tijd geleden ook een Meizu smartphone uitgetest, de Meizu M3 Note, en we waren er heel positief over. Voor relatief weinig geld heeft het toestel veel te bieden.

Smartwatches

Iets waar Meizu niet voor gekend is, zijn smartwatches. Ten minsten, momenteel nog niet. Want het bedrijf is wel bezig met ontwikkelen van een smartwatch. Zo verschenen er vorige maand al gelekte productafbeeldingen van de eerste smartwatch van Meizu online. Vandaag is een foto van de achterkant van het toestel toegevoegd aan dit ‘portfolio’.

Geen hartslagsensor

Meizu smartwatch 1Uit de foto kunnen we afleiden dat de eerste smartwatch van Meizu niet voorzien zal zijn van een hartslagsensor. Wel kunnen we besluiten dat het toestel een metal-afwerking zal hebben en eveneens voorzien is van een cirkelvormig scherm. Aangezien er op de foto geen usb-poort terug te vinden is zal de Meizu smartwatch waarschijnlijk draadloos op te laden zijn. Aan de rechter zijde staan twee bedieningsknoppen.

Onbekende specificaties

Het enige wat we tot nu toe weten over de Meizu smartwatch qua specificaties is dat er waarschijnlijk een Rockchip RK6321 dual-core processor in zal zitten. Voor de rest is het nog even in het duister tasten qua specificaties. Net zoals we ook niets weten over wanneer en of de smartwatch op de markt zal verschijnen en voor welke prijs. Volgens eerder gelekte foto’s zou de smartwatch namelijk gisteren een aankondiging moeten gekregen hebben. Wanneer de smartwatch dan wel het licht zal zien is nog niet duidelijk.

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters