Achterkant Meizu smartwatch toont zich in gelekte foto

Vorig maand verschenen er al een aantal foto’s van de nog niet aangekondigde smartwatch van Meizu. Vandaag toont de achterkant van de smartwatch zich nu ook in een gelekte foto.

Meizu

Meizu smartwatch achterHoewel Meizu vooral in China bezig is met het verkopen van smartphones (iets wat ze nog niet doen in Europa) zijn er toch al wel wat mensen in Europa die een Meizu-smartphone hebben. Bij All About Phones hebben we een tijd geleden ook een Meizu smartphone uitgetest, de Meizu M3 Note, en we waren er heel positief over. Voor relatief weinig geld heeft het toestel veel te bieden.

Smartwatches

Iets waar Meizu niet voor gekend is, zijn smartwatches. Ten minsten, momenteel nog niet. Want het bedrijf is wel bezig met ontwikkelen van een smartwatch. Zo verschenen er vorige maand al gelekte productafbeeldingen van de eerste smartwatch van Meizu online. Vandaag is een foto van de achterkant van het toestel toegevoegd aan dit ‘portfolio’.

Geen hartslagsensor

Meizu smartwatch 1Uit de foto kunnen we afleiden dat de eerste smartwatch van Meizu niet voorzien zal zijn van een hartslagsensor. Wel kunnen we besluiten dat het toestel een metal-afwerking zal hebben en eveneens voorzien is van een cirkelvormig scherm. Aangezien er op de foto geen usb-poort terug te vinden is zal de Meizu smartwatch waarschijnlijk draadloos op te laden zijn. Aan de rechter zijde staan twee bedieningsknoppen.

Onbekende specificaties

Het enige wat we tot nu toe weten over de Meizu smartwatch qua specificaties is dat er waarschijnlijk een Rockchip RK6321 dual-core processor in zal zitten. Voor de rest is het nog even in het duister tasten qua specificaties. Net zoals we ook niets weten over wanneer en of de smartwatch op de markt zal verschijnen en voor welke prijs. Volgens eerder gelekte foto’s zou de smartwatch namelijk gisteren een aankondiging moeten gekregen hebben. Wanneer de smartwatch dan wel het licht zal zien is nog niet duidelijk.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters