Adobe slaat Windows Mobile 6.5 over voor Flash 10.1

Adobe heeft aangegeven gestopt te zijn met de ontwikkeling van Flash voor Windows Mobile 6.5. De producent heeft aangegeven dat het zich gaat richten op Windows Phone 7 Series en de eerste telefoon die de software zou gaan krijgen is de HTC HD2.

Flash logo

Een woordvoerder van Adobe zou tijdens het Mobile World Congress gezegd hebben dat Adobe niet meer van plan is om Flash naar Windows Mobile 6.5 te brengen. De woordvoerder zegt dat het huidig OS van Microsoft een paar essentiële API’s mist om Flash snel en goed te laten werken op het huidig OS. Daarom heeft het bedrijf besloten om zich te gaan richten op Windows Phone 7 Series. De software zou kort na de lancering van het OS klaar moeten zijn en vrijgegeven worden.

Ondertussen heeft een medewerker van Adobe ook de zelfde uitspraak gedaan op het forum van de ontwikkelaar. Daar wordt gezegd dat Adobe aan het wachten is op Microsoft alvorens ze een update uitgeven van hun OS. Ook zou het wachten op Google zijn voordat Flash naar Android komt. Echter gaat de medewerker nog een stapje verder door te vermelden dat de eerste telefoon met Flash 10.1 de HTC HD2 zal zijn. Dit zou betekenen dat de HD2 een update gaat krijgen naar Windows Phone 7. Microsoft houd producenten niet tegen om een update te verschaffen maar volgens Redmond ligt dat geheel aan de producenten zelf of ze wel of geen update geven aan een toestel.

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters