Adobe stuurt verouderde versie van Reader naar Windows Phones als 'update'

Adobe heeft naar een aantal Windows Phonegebruikers in de Verenigde Staten een ‘update’ gestuurd die juist een oudere versie van de Adobe Reader bevat. Het is nog onduidelijk hoe dit komt en of het de bedoeling is, en of dit ook Windows Phonegebruikers buiten Amerika gaat overkomen.

Adobe stuurt verouderde versie van Reader naar Windows Phones als 'update' schermafbeelding 2012 10 01 om 000552

In plaats van een beloofde upgrade van Adobe Reader, krijgen de gebruikers van Windows Phones juist een downgrade. Enkele weken geleden werd de laatste versie van de bekende pdf-lezer beschikbaar gesteld in de Windows Phone Marketplace. Dat was versie 10.1.

De versie die nu in de Verenigde Staten onder eigenaren van een WIndows Phone wordt verspreid, is 9.0. Een oudere versie dus. Het is nog altijd onduidelijk waarom dit gebeurt en of het een fout is van Adobe, of van Microsoft. Het is bekend dat de WIndows Phone Marketplace de laatste tijd wat kuren vertoont

Tot dusver lijken de omstreden ‘updates’ van Adobe alleen in de Verenigde Staten te worden verspreid. Ze komen automatisch ‘over the air’ op de toestellen binnen, maar de gebruiker moet wel toestemming geven om de update uit te voeren. Een aardig aantal mensen in de VS wenst nu dat zij die toestemming nooit hadden gegeven.

Bron: Neowin

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. hanszw -

   Zo'n probleem hoeft het niet te zijn, als de juiste versie wel in de WP Marketplace staat is het eenvoudig de huidge versie van je toestel verwijderen en degene uit de WP Market Place er op zetten.

  2. maartuhh -

   Ik heb vanochtend een update van adobe reader op mijn lumia geinstalleerd en dit is wel de 10.1.1 versie. Dus waarschijnlijk is dit probleem alleen voor VS gebruikers.

  Whatsapp

  Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

  Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

  youtube app

  Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

  Whatsapp desktop

  WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

  Mewtwo in Pokémon Go

  Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

  meme

  Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters