Adobe verwijt Apple gebrek aan Flash-ondersteuning

Adobe laat doorschemeren niet blij te zijn met het restrictieve beleid van Apple. Gebruikers van een iPhone krijgen op een Flash-site de melding dat Apple restricties oplegt aan het gebruik van Flash.

Flash iPhone

Dat Apple zijn iPhone goed beschermt met betrekking tot het toelaten van applicaties en functies is bij vriend en vijand bekend. Het bedrijf wordt er zowel om geprezen als om veracht. Adobe heeft zich nu ook uitgesproken over Apple’s restrictieve beleid op de iPhone. iPhone-gebruikers die op het web bij een Flash-site terechtkomen krijgen een bericht waarin staat dat de Flash-speler niet voor de telefoon beschikbaar is. Daarbij wil Adobe erop wijzen dat Apple verantwoordelijk is voor het missen van Flash-support op de smartphone, door te zeggen dat de restricties die Apple legt op de iPhone ervoor zorgen dat er geen Flash-versie voor de iPhone uitgebracht kan worden.

Adobe spreekt zich hiermee duidelijk uit tegen Apple. Al meer dan een jaar geleden waren er geruchten dat de twee samenwerkten om Flash voor de iPhone te ontwikkelen, hoewel Apple initieel tegen was. Daarna bleef het een tijd stil, waarna in juni van dit jaar Adobe aankondigde voor alle grote mobiele platforms, behalve de iPhone, Flash uit te gaan brengen. Nu lijkt het er dus op dat de onderhandelingen definitief op niets zijn uitgelopen en dat Adobe via deze weg zijn ongenoegen uit. Het laat tevens zien dat Flash voor de iPhone inmiddels verder weg is dan ooit.

Bron: Mobile Whack

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters