AEGON gaat verzekeringen via smartphones aanbieden

AEGON heeft haar mobiele pagina een flinke update gegeven waardoor nu verzekeringen via deze mobiele site verkocht kunnen worden. De verzekeraar ziet de grote opkomst van de smartphones als een kans om meer klanten te werven.

Verzekeraar AEGON heeft aangegeven dat het haar mobiele website een flinke update heeft gegeven. Het bedrijf ziet de grote opmars van de smartphone als reden om nieuwe kanalen aan te boren om haar verzekeringen te slijten. Via de mobiele website kunnen mensen een premie berekenen van AEGON en vervolgens gelijk doorgeschakeld worden naar een klantenservice medewerker van AEGON om zo gelijk de verzekering af te sluiten. Volgens de verzekeraar gaat dit slechts door een druk op de knop nadat de premie berekend is. Volgens AEGON zal de website in de toekomst verder uitgebreid worden om het nieuwe kanaal nog verder aan te spreken.

De verzekeraar heeft niet aangegeven dat het dedicated applicaties gaat maken voor smartphones. Echter lijkt dit een logisch vervolg van haar strategie.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters