AEGON gaat verzekeringen via smartphones aanbieden

AEGON heeft haar mobiele pagina een flinke update gegeven waardoor nu verzekeringen via deze mobiele site verkocht kunnen worden. De verzekeraar ziet de grote opkomst van de smartphones als een kans om meer klanten te werven.

Verzekeraar AEGON heeft aangegeven dat het haar mobiele website een flinke update heeft gegeven. Het bedrijf ziet de grote opmars van de smartphone als reden om nieuwe kanalen aan te boren om haar verzekeringen te slijten. Via de mobiele website kunnen mensen een premie berekenen van AEGON en vervolgens gelijk doorgeschakeld worden naar een klantenservice medewerker van AEGON om zo gelijk de verzekering af te sluiten. Volgens de verzekeraar gaat dit slechts door een druk op de knop nadat de premie berekend is. Volgens AEGON zal de website in de toekomst verder uitgebreid worden om het nieuwe kanaal nog verder aan te spreken.

De verzekeraar heeft niet aangegeven dat het dedicated applicaties gaat maken voor smartphones. Echter lijkt dit een logisch vervolg van haar strategie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wout -

    Inmiddels is er ook een [url=http://www.lifestreamen.nl/2010/06/aegon-lanceert-iphone-app-voor-sparen-en-beleggen/]AEGON Iphone app[/url] uitgebracht door AEGON

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters